Cts. May 11th, 2024


QNB Finansbank’tan ihracatçılara bir takviye daha

 

QNB Finansbank Adım Adım İhracat Programı kapsamında E-İhracat Kampanyasını hayata geçiriyor. 

 

QNB Finansbank, e-ihracat için KOBİ’lere özel avantajlar sunmaya devam ediyor. 31 Aralık’a kadar qnbfinansbank.com adresinden müracaat yaparak seçili yurt dışı e- ihracat platformlarından QNB Finansbank hesabına birinci kere gelecek asgarî 1000 USD ihracat bedeli karşılığında, ihracatçı KOBİ’ler 1.500 TL’ye kadar promosyon kazanıyor.  

 

İhracat hacmini artırmak isteyen işletmelere takviyesini sürdüren QNB Finansbank, Adım Adım İhracat Programı kapsamında hayata geçirdiği E-İhracat Kampanyası’yla KOBİ’leri desteklemeye devam ediyor. Seçili yurt dışı e-ticaret platformları; üzerinden QNB Finansbank’a gelecek ihracat bedelleri karşılığında ihracatçı KOBİ’ler 1.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Mevzuyla ilgili değerlendirmede bulunan QNB Finansbank Nakit İdaresi ve Dış Ticaret Yöneticisi Rahşan Tiken Kavas, şunları söyledi; 

“Firmaların ticari hayat döngüsü için gerekli olan işletme ve yatırım finansmanı dayanağı için QNB Finansbank olarak avantajlı kredi eserleri ile müşterilerimize takviye vermeye devam ediyoruz. Kredi eserleri dışında da dış ticaret süreçlerinde bankalara ödedikleri masrafların denetimini sağlayan dış ticaret masraf paketlerimiz mevcut. Ayrıyeten “Dijital Köprü’den Adım Adım İhracat Programı” ile süreçlerinde takviyeye muhtaçlık duyan firmalar sorularını 0 850 222 00 35 numaralı Dijital Köprü Tahlil Merkezi’nden Adım Adım İhracat istişare sınırımıza ulaşarak, konusunda profesyonel dış ticaret uzmanlarımızdan fiyatsız danışmanlık hizmeti alabiliyor. Bunlara ek olarak ihracatçılarımızın avantajına olabilecek her mümkünlüğü düşünerek desteğimize devam etmeyi öncelikli unsurlarımızdan yaptık ve bankamıza gelecek e-ihracat bedellerine istinaden, promosyon ödemesi sunan bir kurgu yarattık. Adım Adım İhracat E-İhracat Kampanyası ile müşterilerimiz seçili e-ticaret platformları üzerinden gelecek ihracat bedellerini QNB Finansbank’a yönlendirmeleri halinde, 3 adet ihracat bedeli için her biri 500 TL’den toplamda 1.500 TL’ye kadar promosyon avantajı sağlayabiliyor. Müşterilerimiz ayrıntılı bilgi için E-İhracat Kampanyası | QNB Finansbank sayfasını ziyaret edebilirler. Ekonomik kalkınmanın itici gücü olan ihracatçıların desteklenmesini çok değerli buluyor, bunun için her türlü fırsatı yaratmaya öncelik veriyoruz. KOBİ segment müşterilerimize dış ticaret uzmanlığı ve markalarını büyütmelerini sağlamaya yönelik her türlü dayanağı vermeye bundan sonra da devam edeceğiz.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen