Cum. May 3rd, 2024


Samsung Türkiye ve Vakkorama, teknolojik kusursuzlukla estetik hoşluğu mağazalarında bir ortaya getiriyor

 

Samsung Electronics Türkiye, bölümün öncü moda markalarından Vakkorama ile iş birliği gerçekleştirerek pop-up mağazalarda ziyaretçilerle buluşuyor. Bu özel mağazalarda, Samsung’un son teknoloji eserleri ve Vakkorama’nın eşsiz dizaynları bir ortaya geliyor. 

 

Samsung Electronics, inovatif kusursuzluğun ve öncü yenilikçiliğin doruğunda yer alırken, bölümdeki liderlik seyahatinde daima evrilen ve sonları zorlayan teknolojik harikalarıyla tanınıyor. Kullanıcılara sunduğu üstün kaliteli, işlevsel ve tıpkı vakitte estetik aygıtlarıyla, teknolojiyle sanatın kusursuz birleşimini yansıtıyor. Gençlerin ve her vakit genç hissedenlerin mağazası Vakkorama; moda, sanat ve sporu tek bir çatı altında buluşturarak vakitsiz dizaynları, dinamik, sportif, şık ve çağdaş koleksiyonlarıyla öne çıkıyor. Samsung ve Vakkorama’nın birleştiği bu özel mağazalarda, ziyaretçiler hem teknolojik mükemmeliyetin hem de modanın yeniliklerini ve özel dizaynları bir ortada deneyimleme fırsatı buluyor.

 

Samsung Electronics Türkiye ile Vakkorama ortasında gerçekleştirilen iş birliği sonucunda, teknoloji ve moda dünyasını buluşturan özel konseptli pop-up mağazaların birincisi, İstanbul’un tercih edilen alışveriş merkezlerinden Akasya AVM’de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Samsung’un sevilen eserleri Galaxy Z, Tab S9, Watch serileri ve Galaxy Buds2 Pro, önümüzdeki günlerde Galataport ve İstinyePark AVM’de Vakkorama paydaşlığıyla açılacak olan özel pop-up mağazalarda teknoloji ve moda meraklılarıyla buluşacak. Ziyaretçiler eserleri yakından inceleme, deneyimleme ve Samsung’un sunduğu en yeni teknolojilere dair bilgi alma fırsatı yakalayacak. Ayrıyeten, Galaxy Z Fold5, Z Flip5, tablet, akıllı saat ya da kulaklık satın almak isteyen kullanıcılar, mağazaya özel kampanyalardan faydalanarak avantajlı fiyatlarla eserlere sahip olabilecek.

 

Vakkorama’nın özgün ve dinamik yeni koleksiyonu ve çağdaş dizaynları, Samsung aygıtlarının sofistike renk seçenekleri ve estetiğiyle eksiksiz bir ahenk içerisinde bir ortaya geliyor. Vakkorama, her dönem sunduğu yenilikçi ve dinamik koleksiyonlarıyla moda dünyasında öne çıkarken, Samsung da teknolojideki inovasyonlarıyla isminden kelam ettiriyor. Bu iki markanın birleşimi, yalnızca estetik bir ahengi değil, tıpkı vakitte işlevsellik ve tarzın kusursuz bir kombinasyonunu da beraberinde getiriyor.

 

Bu sinerji sayesinde, ziyaretçiler yalnızca ileri teknolojiye sahip bir eser satın almıyor, tıpkı vakitte bu eseri tamamlayacak modaya uygun aksesuarlar, kıyafetler ve hayat usulü eserleriyle de tanışma fırsatı buluyor. Mağaza ziyaretçileri, Samsung aygıtları deneyim ederken, aygıta uygun olarak tercih ettikleri renkte Vakkorama koleksiyonunu da inceleyebiliyor.

 

Samsung Türkiye ve Vakkorama’nın iş birliğiyle vadeli olarak faaliyet gösterecek mağazaların takvimi ise şöyle;

  • Galataport: 25-29 Ekim
  • İstanbul İstinyePark AVM: 3-12 Aralık

 

Hem teknolojik hem de estetik açıdan zenginleştirilmiş bu tecrübe, kullanıcılara alışılagelmişin dışında bir alışveriş ortamı sunuyor. Ziyaretçiler, Samsung’un beğenilen eserleriyle Vakkorama’nın vakitsiz dizaynlarını deneyimleyerek mağazaya özel indirimlerden faydanabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen