Çar. May 1st, 2024

Samsung, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan ve orta sınıf, ucuz bir katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönündeki söylentileri yalanladı. Korea JoongAng Daily aracılığıyla bildirildiği üzere, bir şirket sözcüsü, 500 doların altında fiyatlandırılacak bir katlanabilir telefon yönündeki haberlerin “asılsız” olduğunu ve Samsung’un orta sınıf segmentte katlanabilir bir ürün üretme planının olmadığını söyledi.

TrendForce gibi piyasa analistleri ve diğer sızıntı kaynakları tarafından bildirilen önceki haberler, Samsung’un çekiciliğini artırmak için gelecekteki katlanabilir cihazları 400 – 500 dolar gibi düşük bir fiyatla sunabileceğini belirtmişti. Ancak sözcü bu tür spekülasyonların doğru olmadığını söyledi: “Orta fiyat aralığında katlanabilir akıllı telefonlar üretmeyi planlamıyoruz ve son söylentiler asılsız. Bu konuda verilmiş bir karar yok.

Samsung’un tedarik zincirindeki kaynaklar, katlanabilir cihazları 2024 yılına kadar daha uygun fiyatlı orta sınıf pazarına getirme planlarını açıklamıştı. Bu, üreticinin agresif bir şekilde daha düşük fiyat noktalarına ulaşmak için bir hayran sürümü çıkaracağı veya özellikleri düşüreceği umutlarını artırmıştı.

Şirketin katlanabilir ürünleri şu anda premium ürün yelpazesinde üst sınıf Galaxy S serisinin hemen altında yer alıyor. Katlanabilir ekran teknolojisi gelişmeye devam ederken ve Google ve Huawei gibi rakipler kendi modellerini sunmaya başlarken, tüketiciler daha uygun fiyatlı seçenekler talep etmeye başladı. Ama ne yazık ki Samsung, üst seviye katlanabilir cihazlarında önemli fiyat indirimlerinin yakın zamanda olmayacağının sinyalini açıkça veriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen