Cts. May 4th, 2024

SARAN GROUP CUMHURİYETİN 100. YILINDA

25’İNCİ SPOR SALONUNU ŞIRNAK’TA AÇTI

 

Gençlere spor sevgisini aşılamak ve topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamak maksadıyla 23 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında spor salonları açan Saran Group, Cumhuriyetimizin 100. yılında 25’inci spor salonunu Şırnak’ta gençlere armağan etti. Saran Group’un “Gençler Parkede” projesi kapsamında hayata geçirdiği spor salonunun açılış merasimi 22 Kasım’da Şırnak lokal yöneticilerinin yanı sıra İstanbul’dan gelen 200’ü aşkın iş insanı ve medya mensuplarının iştirakiyle gerçekleşti. Şırnak’taki spor salonu her vakit olduğu üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ismini taşıyor. 

 

Türkiye’nin güçlü geleceği için zinde, hassas, şuurlu ve sağlıklı bir kuşak yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle eğitim ve spor alanlarında kurumsal toplumsal sorumluluk çalışmaları yürüten Saran Group; ‘GENÇLER PARKEDE’ Saran Group Kapalı Spor Salonları projesiyle 23 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında spor salonları yapmayı sürdürüyor. Birinci spor salonunu 2000 yılında hayata geçiren Saran Group, bugüne kadar açtığı tüm spor salonlarını Ulusal Eğitim Bakanlığı’na devrediyor. 

 

Türkiye genelinde muhtaçlık duyan vilayetlerde gençleri spora teşvik etmek, spor yapmalarına imkân tanımak üzere 2000 yılından bu yana toplam 24 spor salonu açan Saran Group; Cumhuriyetimizin 100. Yılında 25’inci spor salonunu Şırnak’ta faaliyete soktu. Saran Group İdare Konseyi Lideri Sadettin Saran tarafından açılışı yapılan “Atatürk Spor Salonu” tekrar sarı- lacivert renklerle inşa edildi. Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak Belediye Lideri Mehmet Yarka, Şırnak Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Abdullah Ayar, Şırnak Vilayet Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve İstanbul iş dünyası ile medya mensuplarının da dahil olduğu 200 kişilik bir kafilenin iştirakiyle açılışı gerçekleştirilen Şırnak Atatürk Spor Salonu, açılış merasiminin akabinde Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi. 

 

Saran Group İdare Konseyi Lideri Sadettin Saran: “Cumhuriyetimizin 100. yılında 25’inci spor salonumuzu gençlere armağan etmekten gurur duyuyoruz.”

Sahip olduklarını spora borçlu olduğunu ve topluma yarar sağlamak için kazanımlarını tekrar spor aracılığı ile paylaşmak istediklerini belirten Saran Group İdare Konseyi Lideri Sadettin Saran açılış konuşmasında: “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ismini taşıyan 25’inci spor salonumuzu ülkemize, devletimize ve gençlerimize armağan etmenin heyecanını yaşıyoruz. Her vakit söylediğim üzere bizler gücümüz yettiği sürece, gençlerimize spor imkânı yaratmak için bu tip toplumsal sorumluluk projelerine devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

 

Konuşmasında gençlere de seslenen Saran; “Sevgili gençler, mazeret üretmeyin, pes etmeyin, daima optimist olun ve çok fakat çok çalışın. Cumhuriyet fırsat eşitliğidir, Cumhuriyet emeğin teminatıdır, Cumhuriyete sahip çıkın.” diyerek kelamlarına devam etti.

 

Bilgi İçin: Karin Şamo / İdea Halkla Bağlar / [email protected]

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen