Cts. May 18th, 2024

Sonbaharın Serin Havalarında Sıcacık Anlar: 

Aileler için Creative Park Etkinlikleri!

Havaların soğumasıyla birlikte azalan açık hava aktiflikleri yerini meskende geçirilen daha uzun saatlere bırakıyor. Çocuklarıyla birlikte konutta kaliteli ve keyifli vakit geçirmek isteyen aileler ise aktiflik arayışına giriyor. Canon Creative Park bilhassa çalışan ebeveynlerin bu arayışına harika tahliller sunuyor. Creative Park ile masa ve kukla oyunlarından boyama kitaplarına hayli geniş bir cümbüş yelpazesi konutunuza geliyor. Üstelik çocukların motor hünerlerini geliştirmekle kalmayıp eğlenerek keşfetmesine ve öğrenmesine de imkân sağlıyor. 

Sıcak havaların gitgide yerini soğuk havalara bıraktığı günlerde bilhassa hafta sonu aileler çocuklar için konutta eğlenceli ve öğretici etkinlikler bulma muhtaçlığına giriyor. İşte tam da bu gereksinime karşılık olarak Canon’un Creative Park internet sitesi, çocukların motor marifetlerini geliştirmekle kalmayıp birebir vakitte onlara eğlenceli bir öğrenme tecrübesi sunuyor. Eğlenerek öğrenmek, gelişim sürecinde son derece değer taşıyor. Bunun sebebi ise ilerleyen yaşlarda da öğrenmeye olan ilgilerini kaybetmemeleri.

 

Creative Park, masa oyunları, kukla oyunu, yel değirmeni, parlak kutu ve boyama kitapları üzere geniş bir cümbüş yelpazesi sunuyor. Bu etkinlikler yalnızca çocukların eğlenmelerini sağlamakla kalmıyor; ilgi alanlarını keşfetmelerine de yardımcı oluyor. Renkli konut süslemeleri hem çocukların yaratıcılığını hem de meskenlerin canlanmasını sağlıyor. Creative Park’ta yer alan origami üzere el hünerleri de her yaş için eğlenceli bir aktivite oluyor.  Kâğıt kesme, katlama ve renklendirme üzere aktiviteler, ince motor hünerlerini güçlendirmede kusursuz tesirli bir rol oynuyor. Bu etkinlikler çocukların odaklanma yeteneklerini artırırken birebir vakitte yaratıcılıklarını geliştiriyor. Canon Creative Park, yaklaşan yılbaşı üzere çocukların yaratıcılığının ortaya çıktığı özel günlerde de kullanabilecekleri farklı renklerde, desenlerde ve boyutlarda yaratıcı projeler sunuyor.

 

Sadece özel günlerde değil, okulların açılmasıyla daha da değerli hale gelen hafta sonlarını da ailece pahalandırmak isterseniz Canon Creative Park tam size nazaran. Uygulama ile her yaşa uygun eğlenceli el işi projelerinden birini seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey, Canon PIXMA yazıcınızdan gerekli materyallerin çıktılarını almak ve hafta sonu etkinliklerinizi renklendirmek.

 

Canon yazıcıları ve Creative Park uygulaması ile maskeler, özel tasarım fotoğraf kartları, duvar süsleri ve şahsileştirilmiş kartlar ortaya çıkarabilir, çocuklarınızın hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını özgür bırakmalarına yardımcı olabilir, aile içi eğlenceyi arttırabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen