Per. May 2nd, 2024


ESAS SOSYAL’E MEMLEKETLER ARASI 2 ÖDÜL DAHA

 

Eğitimli genç işsizliği konusunda tahlil modelleri sunan Temel Toplumsal, bu sefer Globee International Business Awards’da Altın ve Gümüş mükafata layık görüldü. 

 

Türkiye’nin önder yatırım şirketi Temel Holding’in toplumsal yatırım ünitesi Temel Toplumsal; “gençlik ve istihdam” alanında hayata geçirdiği toplumsal yatırım programları ile muvaffakiyetini bir defa daha milletlerarası ödüllerle küresel arenada duyurdu. Temel Toplumsal, bu yıl 13. defa düzenlenen ve dünyanın önde gelen iş mükafatları olarak kabul edilen Amerika Birleşik Devletleri merkezli The Globee Business Awards ödül programında “Genç İstihdam Stratejisi” kategorisinde altın, “Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık” kategorisinde ise gümüş ödül kazandı.

Esas Toplumsal; 2015 yılından bu yana araştırmalarının odağında hayata geçirdiği Şevket Sabancı Vizyonuyla Birinci Fırsat, İyi Sabancı Dayanağıyla İngilizce Fırsatım ve Mezun Programları ile bugüne kadar patronlarca daha az tercih edilen devlet üniversitelerinden yeni mezun olan 900 gencin işe geçiş süreçlerinde fırsat eşitliği sağladı. Temel Toplumsal, sürdürülebilir ve ölçülebilir tahlil modelleri kapsamında gençlerin potansiyellerini geliştirmek, iş hayatına öz inançlı, donanımlı ve sorumluluk sahibi bireyler olarak adım atmalarını sağlayabilmek ismine kurumsal ve tıpkı destekçiler, iştirakçiler, mentorlar, mezunlar, STK yöneticileri, İK profesyonelleri ve eğitmenlerin yer aldığı 4.000 kişiyi aşan geniş bir ekosistem geliştirdi.

Seçkin heyet üyeleri tarafından gençlik ve istihdam alanında mükafata layık görülmekten ötürü gurur duyduklarını belirten Esas Holding İdare Şurası Lider Vekili Emine Sabancı Kamışlı; “Her geçen yıl yarattığımız toplumsal tesirin ödüllerle taçlandırılması daha düzgününü yapmamız için bizi motive ediyor. ‘Esas Toplumsal Fırsat Eşitliği Sağlar’ diyerek yola çıktık ve bugün çok büyük bir ekosistem yarattık. İş dünyasının en güzellerinin seçildiği The Globee Business Awards ile eğitimli genç işsizliği konusunda böylesine kıymetli iki mükafatı alırken başta Temel Toplumsal grubu olmak üzere gençlere fırsat eşitliği sağlama seyahatimizde bize eşlik eden ekosistemimizin güçlü oyuncuları olan kurumlara, STK’lara, iştirakçilere, mentorlara, İK profesyonellerine ve eğitimcilerimize çok teşekkür ederim. Gençlerin potansiyellerini geliştirmeleri ve akranlarıyla eşit kurallara sahip olmaları için bize inandılar, güvendiler ve tahlil modellerimizi geliştirmemiz için yanımızda oldular. El ele vererek güçlerimizi geleceğimiz olan gençler için birleştirdik ve bu başarımız ülkemizin sonlarını bir kere daha aştı. Çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık anlayışıyla toplumsal yarar yaratma seyahatimizde gençlere daha fazla fırsat vermek için toplumsal yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen