Cum. May 17th, 2024


Milli Voleybolcu Birincinin Aydın’a ‘Üsküdar Üniversitesi Özel Ödülü’

Üsküdar Üniversitesi Özel Ödülü’ Türkiye A Ulusal Voleybol Grubu ismine Ulusal voleybolcu Birincinin Aydın’a takdim edildi

Üsküdar Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı açılışı, düzenlenen merasimle gerçekleştirildi. Merasimde, ‘Üsküdar Üniversitesi Özel Ödülü’ Türkiye A Ulusal Voleybol Takımı’na verildi.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonu’ndaki merasimde, ‘Üsküdar Üniversitesi Özel Ödülü’   Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Üsküdar Üniversitesi  Mütevelli Heyeti Lideri Furkan Tarhan ve Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör tarafından Türkiye A Ulusal Voleybol Ekibi ismine Ulusal Voleybolcu ve Üsküdar Üniversitesi Bağlantı Fakültesi Görsel Bağlantı Tasarımı Kısmı 1. Sınıf Öğrencisi Birincinin Aydın’a takdim edildi. 

Şampiyonlukta giydiği imzalı formasını ikram etti 

İlkin Aydın, şampiyonluk müsabakalarında giydiği ve üzerinde Ulusal Kadrodan oyuncu arkadaşlarının imzası bulunan formasını armağan etti. 

Aynı vakitte Üsküdar Üniversitesi İrtibat Fakültesi Görsel Bağlantı ve Tasarım kısmı öğrencisi olan Ulusal voleybulcu Birincinin Aydın, merasimde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Türkiye’de hem meslek sahibi olup hem de okul okumanın ne kadar sıkıntı olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Bu fırsatı bana verdiğiniz için çok teşekkür ederim, zira spor ne kadar bir meslek haline gelse de olabilecek sakatlıklardan dolayı her vakit durma noktasına gelebiliyor. O nedenle ben her vakit elimde bir diplomam olsun istedim. Bu vakte kadar da çabalıyordum, şu anda Üsküdar Üniversitesinde olduğum için çok memnunum. Bu fırsatı bana veren herkese çok teşekkür ediyorum.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen