Cum. May 17th, 2024


Van Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere orta tatil ikramı olarak sunulan 4 günlük fiyatsız tiyatro aktiflikleri, ağır iştirakle gerçekleşti. 4 farklı oyunun 13 seansta sahnelendiği tiyatro aktifliklerine yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik kültürel ve sanatsal aktiflikleri devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı, 5 günlük birinci periyot orta tatilinde birbirinden hoş çocuk oyunlarını öğrencilerle buluşturdu.

13 Kasım Pazartesi günü “Çizmeli Kedi” tiyatro oyunu ile start alan etkinlikler, 14 Kasım Salı günü “Martı ile Kedi”, 15 Kasım Çarşamba günü “Canım Arkadaşım” ve 16 Kasım Perşembe günü “Kayıp Masallar” isimli çocuk oyunları ile tamamlandı. Günlük 1 seans olarak planlanan tiyatro aktiflikleri, ağır iştirak nedeniyle birinci gün 2 seans, ikinci gün 3 seans, üçüncü ve dördüncü gün ise 4 seans olarak gerçekleşti. Her seansta yaklaşık 400 öğrencinin katıldığı etkinliklere 5 binin üzerinde öğrenci katıldı.
Düzenlenen fiyatsız tiyatro aktiflikleri ile orta tatillerini eğlenceli bir halde geçiren öğrenciler Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen