Sal. May 21st, 2024


Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Uygulamasında Öğrencilere Bir Dayanak de Hepsiburada’dan

 

 

1 Kasım 2023’ten itibaren üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararının 25 Ekim’de Resmî Gazete’de yayınlanmasını takiben, Hepsiburada da öğrencilere sunacağı ek avantajları açıkladı. 

 

Buna nazaran 9.500 TL’ye kadar vergisiz taşınabilir telefon ve bilgisayarlardan avantajlı fiyatlarla yararlanmak isteyen öğrenciler, Hepsiburada’nın sunduğu özel limit sayesinde, kart limitine takılmadan Hepsiburada Limiti ile 1 Kasım tarihinden itibaren kendilerine uygun cep telefonu modelini satın alıp 12 ay taksit imkanıyla ödemeye başlayabilecek. 1 Kasım’dan itibaren şartlara uyan öğrencilerin Hepsiburada’dan satın alacağı bilgisayar aygıtlarını ise şubat ayından itibaren 9 taksitle ödemeleri mümkün olacak. Bu ödemelerde Hepsiburada Limiti fiyatı kart limitinden düşmeyecek.

 

Hepsiburada, öğrencilerin vergisiz olarak satın alabileceği telefon ve bilgisayar modellerini 1 Kasım’dan itibaren, sonraki gün ya da süratli teslimat avantajlarıyla Türkiye’nin 81 vilayetine ulaştırmaya başlayacak.

 

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, öğrencilere vergisiz aygıt projesine dahil olan 9500 TL altındaki telefon, tablet ve bilgisayar modellerini, 1 Kasım’dan itibaren öğrencilere özel ve yalnızca Hepsiburada’da olan ödeme kolaylıkları ve süratli teslimat avantajlarıyla öğrencilere sunacak. Hepsiburada platformunda vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasına katılacak öğrenciler, yalnızca 1 kere yararlanabilecekleri bu haktan en uygun fiyat ve şartlarda yararlanacak. 

 

Hepsiburada Ticari Operasyonlar Lideri Seçkin Özgün, “Öğrencilere sunulan vergisiz cep telefonu ve bilgisayar fırsatı, ülkemiz gençlerinin teknolojiye daha kolay ve uygun fiyatlarla ulaşmasında yönelik değerli bir adım. E-ticaretin ulusal grubu Hepsiburada olarak, tüm ülkemize katma paha yaratacak bu projenin bir kesimi olmaktan ve genç jenerasyonların geleceğe daha yeterli hazırlanmaları için teknolojik gelişmelere daha rahat ulaşmalarına takviye olmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Bu inançla Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak öğrencilerimiz için ilgili modellerin daha erişilebilir olması gayesiyle tüm imkanlarımızı seferber etmeyi bir vazife biliyoruz. Öğrenciler özel Hepsiburada limiti sayesinde 1 Kasım’dan itibaren alacakları telefonları 12 taksitle ödemeye başlayabilecekler” diye konuştu. 

 

Hepsiburada’dan Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Alımı İçin Koşullar 

 

25 Ekim 2023 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile yükseköğretim öğrencilerine verilen teknolojik aygıt ve internet takviyesinden, satın alma tarihi prestijiyle 26 yaşından gün almamış olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yükseköğretim öğrencileri faydalanabiliyor. Açıköğretim öğrencileri bu kapsamın dışında kalıyor. Bir öğrenciye yalnız bir kere olmak üzere sağlanacak teknolojik aygıt ve bir yıllık internet takviyesi kapsamında, son fiyatı 9.500 TL’yi aşmayan taşınabilir telefon, tablet ve bilgisayar aygıtlarından faydalanılabiliyor. İkinci el aygıt satın alımları dayanak kapsamı dışında tutulurken, her bir öğrencinin bir kere kullanabileceği aygıt takviye meblağı toplamı ise 5.500 TL olarak belirlendi.

 

Açıklanan dayanak ile taşınabilir aygıt ve bilgisayar almak isteyen öğrenciler Hepsiburada Limiti ile kart limitine takılmadan bankasız, taksitle ödeme tahlillerinden ve Hepsiburada’nın Türkiye’nin 81 vilayetine sonraki gün inançlı teslimat avantajı ile faydalanabiliyor.

 

10 GB fiyatsız internet hakkı

Resmî Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile taşınabilir aygıt ve bilgisayar alımının yanı sıra, öğrencilere ismine kayıtlı bir sinirle kullanabileceği aylık 10 GB, yıllık ise 120 GB fiyatsız internet hakkı tanınıyor. 

 

Cumhurbaşkanlığı Kararı’na nazaran edinilen taşınabilir telefon aygıtları, dayanaktan yararlanma tarihinden itibaren en az iki tam yıl mühletle dayanaktan yararlanan tarafından kullanılabiliyor. 

 

Vergisiz telefon projesine uygun telefon modellerini incelemek için tıklayın. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/vergisiz-cihazlar 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen