Cts. May 4th, 2024


‘Starfield‘ Steam Beta Güncellemesi DLSS 3 Takviyesi Ekliyor, NVIDIA Reflex ile Warcraft tecrübesi ve yeni bir Game Ready sürücüsü

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin” ve “The Lord of the Rings: Return to Moria “, DLSS takviyesi olan son büyük üretimler listesine ekleniyor. Bu oyunlar, DLSS dayanağına sahip olan başka büyük üretimlerin ortasına katılıyor, bunlar ortasında ” Alan Wake 2″, “Call of Duty: Çağdaş Warfare III “, ” Cyberpunk 2077: Phantom Liberty “, “Diablo IV” ve daha fazlası bulunuyor.

Bethesda, 8 Kasım’da DLSS 3  desteğiyle Starfield’ın Steam beta güncellemesini yayınladı. Ayrıyeten, The War Within DLC’yi dört gözle bekleyen World of Warcraft oyuncuları NVIDIA Reflex takviyesine sahip olacak.

Son olarak, GeForce Oyuncuları, yeni bir Game Ready Sürücüsüyle Call of Duty: Çağdaş Warfare III ve DLSS 3 ile Starfield için oyuna hazır.

 

DLSS 3 ile Starfield Steam Beta 

Starfield’ın Steam beta güncellemesi, güncellemenin daha sonraki bir tarihte resmi olarak yayınlanmasından evvel DLSS Frame Generation, DLSS Üstün Resolution, Deep Learning Anti – aliasing (DLAA) ve NVIDIA Reflex Low Latency ile kullanıma sunuldu.

 

DLSS oyun haberleri bu hafta şunları içeriyor:

  • The Lord of the Rings: Return to Moria™ – artık DLSS 2 dayanağıyla birlikte sunulan oyunda GeForce RTX oyuncuları, 4K’da performansı ortalama 2,5 kat artıran DLSS 2’nin birinci günden itibaren dahil edilmesi sayesinde ayarları değiştirebiliyor ve en yüksek kare suratlarının keyfini çıkarabiliyor. 
  • Starfield – Steam beta güncellemesi artık DLSS 3, DLAA ve Reflex ile oynanabiliyor
  • Desynced – şu anda erken erişimde, 16 Kasım’da gelecek olan oyun güncellemesi DLSS 3 takviyesi ekliyor ve her ayar en üst seviyeye çıkarıldığında 4K’da kare suratlarını 2,2 kat artırıyor.
  • Remnant II” – 14 Kasım’da “The Awakened King” DLC’si yayınlanıyor. Oyun DLSS 3, DLSS 2, DLAA ve Reflex’i destekliyor. DLSS 3’ü kullanan GeForce RTX 40 Serisi oyuncuları, kare suratlarını ortalama 3,5 kat artırarak GeForce RTX 4070 ve daha süratli kart sahiplerinin 4K’da azamî ayarlarda, 60 FPS’nin üzerinde oyunun keyfini çıkarmasını sağlıyor.
  • Earth: Revival – DLSS 2 ile 16 Kasım’da açık betaya giriyor (yalnızca Çin anakarası, Hong Kong, Makao, Tayvan ve Japonya’da mevcut)
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin 17 Kasım’da DLAA ve DLSS 2 ile piyasaya çıkıyor.

 

NVIDIA Reflex takviyesi, World of Warcraft: The War Within’e geliyor

Blizzard Entertainment, BlizzCon 2023’te büyük beğeni toplayan çok oyunculu çevrimiçi oyun World of Warcraft ® için yakında çıkacak üç genişleme paketini içeren Worldsoul Saga™’ yı duyurdu. Oyuncular, 2024’te piyasaya sürülmesi planlanan World of Warcraft: The War Within™ genişletmesinde maceralarına yüzeyin derinliklerinde başlayacaklar. World of Warcraft: Midnight™ ve World of Warcraft: The Last Titan™ oyuncuları Azeroth’u kurtarmak için meskene çağıran üç kısımlık destanı tamamlayacak.

NVIDIA Reflex şimdiden milyonlarca World of Warcraft oyuncusu için sistem gecikmesini azalttı. The War Within için oyuna geri dönenler yahut Azeroth dünyasına tekrar girenler için Reflex takviyesi, GeForce RTX sahipleri için en uygun sistem gecikmesini sağlayacak ve GeForce GTX 900 Serisi kullanıcılarına kadar sistem gecikmesini %26’ya kadar azaltacak.

 World of Warcraft: The War Within, yakın vakitte Reflex takviyesini ekleyen oyunlar listesine katıldığından, NVIDIA Reflex de süratli bir formda benimsenmeye devam ediyor:

  • Alan Wake 2 – Işın İzleme, Reflex ve DLSS 3.5 ile artık erişilebiliyor
  • Counter-Strike 2 – GeForce RTX oyuncularının %90’ından fazlası Reflex aktifken oynuyor ve sistem gecikmesinde %35’e varan bir azalma görülüyor
  • RIPOUT – NVIDIA Reflex ve DLSS 3 ile artık Erken Erişimde. Reflex, sistem gecikmesini %50’ye kadar azaltırken, DLSS 3, azamî ayarlar ve ışın izleme aktifleştirilmiş olarak performansı 4K’da ortalama 2,8 kat hızlandırıyor.
  • Desynced – 16 Kasım’da gelen bir oyun güncellemesi, Reflex ve DLSS 3 takviyesini getiriyor, sistem gecikmesini %57’ye kadar azaltıyor ve kare suratlarını 4K’da 2,2 kat artırıyor ve her ayar azamiye çıkıyor.

Call of Duty: Çağdaş Warfare III için Oyun Hazır

NVIDIA’nın en yeni Game Ready şoförü, NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex özellikli Call of Duty: Çağdaş Warfare III’te kusursuz bir tecrübe sunuyor. Ayrıyeten, “Starfield“ın Steam beta güncellemesi için DLSS 3, DLAA ve NVIDIA Reflex takviyesi mevcut. Bu özellikler resmi yayın tarihinden evvel kullanıma sunuldu. 

GeForce oyuncuları, yapay zeka takviyeli DLSS 3 ile kare suratlarını hızlandırıyor yahut DLAA ile imaj kalitesini en üst seviyeye çıkarabiliyor. Ve NVIDIA Reflex’in birinci günden itibaren Call of Duty: Çağdaş Warfare III’e dahil edilmesi sayesinde oyun daha da hassas hale geliyor.

DLSS tarafından sunulan yüksek kare suratları ve Reflex tarafından sağlanan düşük gecikmeyle birlikte, rakip oyuncular GeForce RTX 40 Serisi PC’lerde ve dizüstü bilgisayarlarda kusursuz bir tecrübe yaşıyor.

 

Game Ready Şoförler Hakkında:

GeForce Game Ready Şoförleri, oyunculara en sevdikleri oyunlar için en güzel tecrübesi sunuyor. Bu geliştiricilerle iş birliği içinde çalışarak azamî performans ve güvenilirlik için binlerce masaüstü ve dizüstü bilgisayar donanım yapılandırmasında kapsamlı bir biçimde test edildi. 

NVIDIA’nın Game Ready Driver programı, mümkün olan en yeterli oyun tecrübesini sağlamak için sıfırdan bir prosedür olarak oluşturuldu. Bu program, oyun geliştiricileri ile bir sinerji yaratarak, yayın öncesi oyun yapılarının ve şoförlerinin nizamlı olarak değiş tokuş edilmesini sağlıyor. NVIDIA Optimizasyonları bulmak ve sıkıntıları çözmek için geliştiricilerle birlikte çalışıyor ve hem oyunun hem de Game Ready Driver’ın başlangıçta en yüksek kalite ve performansı sunmasını sağlamak için yapıları buna nazaran yineliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen