Çar. May 1st, 2024

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Uluslararası Yatırımcılar Derneği Lideri Engin Aksoy Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak gayesiyle yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutluyor, çağdaş Türkiye’nin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucularını hürmet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

YASED Lideri kelamlarını, “Mutlak bağımsızlığı ve egemenliğin kayıtsız kuralsız milletimize teslimini şiar edinen Cumhuriyetimizi, ülkemizi çağdaş medeniyetler düzeyinin ötesine taşıma ülkümüzün en kıymetli garantisi olarak görüyoruz.” biçiminde sürdürdü. 

YASED üyelerinin ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktan duydukları gururu ve ülkemizin geleceğine duydukları itimadı tabir eden Engin Aksoy bildirisini; “Türkiye’nin şirketleri olan biz YASED üyeleri, ülkemizin geleceğine inançla bakıyor, Türkiye’yi hep daha ileriye taşıma sorumluluğu ve azmiyle çalışmaya devam ediyoruz. Hür, bağımsız, güçlü ve müreffeh bir Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktan büyük bir gurur duyuyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.” diyerek sonlandırdı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen