Çar. May 1st, 2024


Yeni yıla sayılı günler kala İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer taksi ve minibüs esnafı ile bir ortaya geldi. Alsancak’ta yurttaşların ağır ilgisiyle karşılaşan Lider Soyer, “Yeni yılda İzmirimiz için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Birlikte bu kenti güzelleştireceğiz” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, 2024’e sayılı günler kala taksi esnafının yeni yılını kutladı. Alsancak’ta Mustafa Beyefendi, Plevne, Sevinç Taksi duraklarını İzmir Sürücüler ve Arabacılar Odası Lideri Celil Anık ile birlikte ziyaret eden Lider Soyer, sürücü esnafına 2024 yılında bol çıkarlı günler diledi. Lider Soyer, “Yeni yılda İzmirimiz için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Birlikte bu kenti güzelleştireceğiz” sözlerini kullandı.
Alsancak’ta yurttaşların ağır ilgisiyle karşılaşan Lider Tunç Soyer, 10 yaşındaki İnci Yılmaz’a yeni yıl ikramı nergis armağan etti. 

Sizi seviyoruz Başkanım
Şoförlerle çay içerken kente yalnızca oy vermek için Amerika’dan dönen 68 yaşındaki Handan Bulutlu ile karşılaşan Lider Soyer’e Bulutlu, “Sizi çok seviyoruz. Sizin üzere başarılı şahısları koltuklarda görmek istiyoruz. Babanız da sizin üzere bedelli biri. Başarılarınız daim olsun” dedi.
Alsancak Gül Sokak’ta yeni yıl kermesinde el eserleri satan Feriha Aynur Sezerli de, “Sonuna kadar arkanızdayız. Sizleri destekliyoruz” sözlerini kullandı.  
Ceren Denizoğlu ise, “Sonuna kadar arkanızdayız. Önünüze maniler konuyor, görüyoruz fakat biz bu yoldan dönmeyiz. Gerçek İzmirlilerin sesini dinlesinler” formunda konuştu. 

Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti
İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası’nı da ziyaret etti. Oda Lideri Mehmet Kayışdikici, idare heyeti ve oda üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Lider Soyer, yeni yıl için güzel dileklerini iletti. Mehmet Kayışdikici, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini sundu. “İzmir’de kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye uğraş ediyoruz” diyen Lider Tunç Soyer, “Hizmet, siyaset gerekçesiyle frenleniyor. Lakin bu kıssanın üzerinden gelecek iradeyi de gücü de İzmirli bize verecek. O iradeyle biz bütün bu kıssayı değiştireceğiz” dedi.  

Sizin problemlerinizi çözmeye muktediriz ve çözeceğiz
İkinci devirle ilgili çok heyecanlı olduğunu belirten Soyer, kelamlarını şöyle sürdürdü: “Yapacağımız çok iş var. Bu kentin ürettiği refahın adil paylaşımını engelleyen, adalete uygun olmayan ne varsa çaba edeceğiz. Âlâ bir sene diliyorum. Umudunuzu asla kaybetmeyeceksiniz. Zira önümüzdeki yıldan itibaren çok daha öteki ve güçlü bir İzmir Büyükşehir Belediyesi göreceksiniz. Sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz, meselelerinizi daha süratli çözeceğiz. Artık daha fazla bir güçle tahlil üretecek noktadayız. İçiniz rahat olsun. Ne siyaset ne de öbür bir nedenden söylüyorum, kalpten söylüyorum. Sizin problemlerinizi çözmeye muktediriz ve çözeceğiz.”  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen