Cts. May 4th, 2024


İzmir’in en büyük ilçelerinden birisi olan Buca’da, AK Parti Buca İlçe Başkanlığı devrinde yaptığı proje odaklı hizmetlerle halkın sevgisini kazanan Hakan Kalfaoğlu’nu sokakta görenler ona “devrimci başkan” diye sesleniyor.

 

Buca’da Hakan Kalfaoğlu Efsane İlçe Lideri Olarak Anılıyor

Buca’da yıllardan bu yana yapılamaz denilen ne varsa 3 yıllık vazife müddeti boyunca yapan AK Parti Buca eski İlçe Lideri ve AK Parti Buca Belediye Lider A. Adayı Hakan Kalfaoğlu, yıkımı yılan öyküsüne dönen Buca cezaevinin 2022 yılında başlanan yıkımına giderek Cezaevi duvarına birinci kazmayı vuran kişi olarak adeta ismini tarihe yazdı.

İzmir – Ankara ortasında bakanlıklarda düzenlediği mekik diplomasisi sayesinde Buca’nın artık kangren haline gelmiş en önemli sıkıntılarına çözen Hakan Kalfaoğlu, bundan ötürü artık halk ortasında devrimci lider ismiyle anılıyor.

Halka hizmet, Hakk’a hizmettir şiarıyla toplumda hiçbir ayrım gözetmeden devletin hizmetlerini Bucalılar’a ulaştıran Hakan Kalfaoğlu, başta Şirinyer’deki cezaevinin kaldırılması olmak üzere, Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin yenilenmesi, tekrar tıpkı biçimde ilçe sıhhat müdürlüğünün binasının sıfırdan inşa edilmesi, vatandaşların devletle ilgili işlerinin tek yerden çözebilmesi sağlayacak yeni hükümet binası üretimi projelerinden yalnızca birkaçı.

Hakan Kalfaoğlu’nun hizmet periyodu içinde yıllardan bu yana atıl vaziyette duran ve ilçeyi adeta Berlin Duvarı üzere ikiye bölen tren yolunun kaldırılması gündeme getirilerek bu sorun da hükümetin takviyesiyle çözüldü.

Buca’da 500 bin Tanıtım Broşürü Dağıttık

Şimdilerde okuduğu, büyüdüğü Buca’ya daha fazla hizmet edebilmek için belediye başkanlığı için aday adaylığı çalışmalarını sürdüren Hakan Kalfaoğlu, gittiği her yerde, konuştuğu her Bucalı’ya dağıttığı 500 binden fazla broşürle 3 Yıllık İlçe başkanlığı devrinde Buca’da yapılamaz denilenleri nasıl yaptıklarını şimdide Buca’da değiştirilemez denilenleri hangi projeler ile değiştireceklerimizi ve neler yapacağımızı Bucalı hemşehrilerimize  buroşürlerimiz ve  50 den fazla çıktığımız canlı yayınlar ile anlatıyoruz. Büyük teveccüh gösteriyorlar Seçim ofisimize gelerek dayanak veriyorlar AK ailemize üye kayıtlarını yaptırıyorlar. Biz ve Grubumuz. İnşallah  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın ve teşkilatımızın takdiriyle Buca’mızı bizlere yakışmayan hale getirenlerin elinden tekrar geri almaya hazırız.” diye konuşan Kalfaoğlu

Bucalı gençlerin “Hakan abisi” olmak istediğini her fırsatta söyleyen Hakan Kalfaoğlu, amatör spordan, kültür, sanat ve bilime kadar her vakit gençlerin faydalanabileceği projelerin kelamını veriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen