Cum. May 17th, 2024


Diablo Immortal Tarumar Ruhlar Yama Notları Çıktı

Tarumar Ruhlar Yama Notları çıktı! 14 Aralık’ta çıkan Diablo Immortal’ın 6. büyük güncellemesi, Hizmetkâr ismi verilen yeni gizemli yoldaşların yanı sıra yeni bir bölgeyi ve başka özellikleri beraberinde getiriyor. 

TARUMAR RUHLAR YAMA NOTLARI

  • Hizmetkârlar, Maceracılara savaşta yardımcı olmak üzere kıymetli bir dayanak rolünü üstlenerek Yanan Cehennemlere karşı verilen çabaya katılıyor ve oynanışa ek derinlik ekliyor! Evcil hayvan gibisi bu yaratıkların her biri çarpışmada otomatik olarak tetiklenen bir Faal Yeteneği bulunuyor, ayrıyeten hem kendi hem de senin yeteneklerini güçlendiren Pasif Yeteneklere, Niteliklere ve Karakter Niteliklerine sahiptirler.
  • Sıradan ve Sapkın olmak üzere iki farklı Hizmetkâr tipi vardır. Sıradan Hizmetkârlar temel yeteneklere sahiptir ve en yaygın olanlardır, Sapkın Hizmetkârlar ise daha rastgeledir ve en güçlü Hizmetkâr yeteneklerine sahiptir. 
  • Tüm Hizmetkârların Yaygın, Sihirli, Ender yahut Efsanevi olmak üzere 4 farklı kalite seviyesi vardır.
  • Hizmetkârları, Çağırma Sözleşmesi ile veya Evcilleştirilmiş Hizmetkârlar Mağazası‘ndan (en az 30. düzey olmalısın) satın alarak elde edebilirsin. Hizmetkârlar ayrıyeten Paketlerden, Pazardan, Takas yoluyla, Rahmet Lütfu’yla ve Aktiflik ödülleriyle elde edilebilir.
  • Birleşim, iki Hizmetkârı birleştirerek Hizmetkârının gücünü artırabilir.
  • Hizmetkâr Dönüşümü yeni bir Hizmetkâra erişim verir ve az bir Hizmetkâr elde etme ihtimali sağlar lakin Dönüştürülen Hizmetkârının mevcut nadirliğinde kalacağını garanti etmez. Enderlik kaybı yaşamamak için bir Dönüşüm Taşı kullan.
  • Yeni bölge Güney Dehşetdiyar, yeni görev Kayıp Adalet ile geldi. Burada asitle kaplı ovalar ve doruklar, büyük Staalbreak kentinin varoşları, Gridiyar Mıntıkası çadır sığınağı ve daha fazlası içinde dehşetli Parçacıksoyluların karşısında duracaksın.
  • 5 yeni Helliquary patronu meydana çıktı ve onlarla 3 yeni Azap Zorluk Seviyesi olan IV, V ve VI’da karşılaşabilirsin. Azap IV zorluk düzeyinin kilidini açmak istersen Gökyüzü Parçalayan Saarodan’ı Azap III zorluk düzeyinde alt etmeli ve en az 1100. Mükemmeliyet düzeyine ulaşmalısın.
  • Yeni bölge etkinliği Nöbetçi’nin Duruşu, oyuncuları Meczupluk Oyuntusu’nda savunma kuleleri çağırarak parçacık kurbanı yaratıkların Parçacık Fırtınası’na ulaşmasını engelledikleri bir yarışa davet ediyor.
  • Arınma Ayini günlük faaliyeti, yeni Karanlık Düzlem Sonlu Periyodik Etkinliği3 Yeni Efsanevi Mücevheryeni bir öğe seti ve dahası dâhil olmak üzere Tarumar Ruhlar’a gelecek her şey için blog yazısın göz atailirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen