Sal. Nis 30th, 2024


İGA İstanbul Havalimanı, ayda yaklaşık 500 bin şahsa ulaşan ABD merkezli seyahat mecmuası Küresel Traveler’ın okuyucuları tarafından hem “Dünyanın En düzgün Havalimanı” hem de “Avrupa’nın En düzgün Havalimanı” mükafatlarına layık görüldü. İGA İstanbul Havalimanı ayrıyeten; “En Düzgün Yeme İçme Alanına Sahip Havalimanı”, “En Güzel Alışveriş Tecrübesi Sunan Havalimanı” ve “Avrupa’da En Güzel Gümrüksüz Alışveriş Tecrübesi Sunan Havalimanı” mükafatlarına de sahip oldu.

Dünyanın en kıymetli global aktarma merkezlerinden biri olan; altyapısı, teknolojisi ve sunduğu üst seviye seyahat tecrübesi ile konuklarına unutamayacakları bir seyahat deneyimi yaşatan İGA İstanbul Havalimanı, muvaffakiyetlerini ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Ayda yaklaşık 500 bin kişiye ulaşan ABD merkezli seyahat mecmuası Küresel Traveler (GT) okuyucularının oylamaları sonucunda İGA İstanbul Havalimanı, bu yıl 20.’si düzenlenen GT Ödülleri’nden toplam 5 mükafatla döndü.

“Dünyanın En uygun Havalimanı” ve “Avrupa’nın En yeterli Havalimanı” ödüllerine layık görülen İGA İstanbul Havalimanı’nın, ‘dünyanın en iyisi’ olduğu yurt dışında bir defa daha tescillendi.

İGA İstanbul Havalimanı ayrıca, “En Yeterli Alışveriş Tecrübesi Sunan Havalimanı” ve “Avrupa’da En Âlâ Gümrüksüz Alışveriş Tecrübesi Sunan Havalimanı” ödüllerini de iki yıl üst üste kazanmış oldu. 

Global Traveler mecmuasının 20. yıl dönümüne istinaden Los Angeles’taki The Langham Huntington Pasadena’da düzenlenen ödül törenine İGA İstanbul Havalimanı Kurumsal Bağlantı Yöneticisi Gökhan Şengül katıldı. İGA İstanbul Havalimanı olarak “Dünyanın En yeterli Havalimanı” ve “Avrupa’nın En uygun Havalimanı” ödülleri ile birlikte toplam 5 mükafata layık görülmekten ötürü gurur duyduklarını belirten Şengül şu tabirlerde bulundu: 

“İGA İstanbul Havalimanı, her muvaffakiyetinin akabinde kendine yeni ve daha büyük amaçlar koymayı ve bu yolda azimle ilerlemeyi kurum kültürü olarak benimsiyor. İşletmeye başladığımız birinci günden bu yana globalde aldığımız mükafatlar de bunun en büyük ispatı. Artık de Havalimanımız için ‘hedef coğrafya’ olan ABD’den ve bu coğrafyadaki yarım milyon okura ulaşan Küresel Traveler üzere değerli bir mecradan mükafatlar alarak ülkemize dönüyoruz. Bu başarımızda ‘sürdürülebilirlik’ konusunda farklı yolcu segmentlerine uygun tasarladığımız hizmet ve servislerimiz ile teknolojik alt yapımızda aralıksız sürdürdüğümüz geliştirmelerin değerli bir hissesi olduğu kanaatindeyiz.” 

 İGA İstanbul Havalimanı Kurumsal İrtibat Yöneticisi Gökhan Şengül sözlerini şöyle sürdürdü: 

“İGA İstanbul Havalimanı, hizmete girmesinin akabinde geçen beş yılda, 200 milyondan fazla yolcuyu ağırladı. Tüm paydaş ve yolcularımıza geleceğin havalimanı tecrübesini bugünden yaşatıyor ve yolcularımızı ‘Türk misafirperverliği’ ile ağırlıyoruz. Seyahat tecrübesini kolaylaştırmak, daha keyifli bir hâle getirmek, beklentilerin ötesine taşımak her vakit temel önceliğimiz. Erişilebilir, çocuk ve aile dostu, yaş dostu, evcil hayvan dostu üzere standart havalimanı hizmetlerinin yanı sıra mobilite eksenli, yenilikçi teknolojik hizmetlerimizle farkımızı ortaya koyuyoruz. Havalimanımızı deneyimleyen ve bize oy veren Globel Traveler okuyucularına çok teşekkür ediyorum.”

 Global Traveler’ın her yıl düzenlediği anket kapsamında okuyucular tecrübeleri çerçevesinde seyahatleri boyunca aldıkları hizmetleri, ziyaret ettikleri destinasyonları, otelleri, havayollarını ve gemi seyahatlerini oylarken, sonuçlar dünyanın en düzgünlerini belirliyor. Sık seyahat eden, lüks tüketim yapan, premium seyahat ve konaklama fırsatlarını deneyimleyen tüketicilere aylık ulaşan Küresel Traveler, araştırmalara nazaran yılda ortalama 18 iç sınırlar uçuşu yapan, yüzde 96’sı tertipli olarak memleketler arası seyahat eden ve yüzde 80’inden fazlası yılda ortalama 80 gece 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklayan bir okuyucu kitlesine sahip. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen