Cts. May 4th, 2024


Başkan Sertaslan’dan öğretmenlere, “İyi ki varsınız”

   Gemlik Belediyesi, ilçede misyon yapan öğretmenler için öğretmenler günü kutlama programı hazırladı. Programa Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve çok sayıda öğretmen katıldı. Ses sanatkarı Kübra Lana ile unutulmaz anlar yaşayan öğretmenler, Gemlik Belediyesine teşekkür etti.

   Gemlik Belediye Lideri Mehmet uğur Sertaslan öğretmenlere hitaben bir konuşma yaptı. Lider Sertaslan, öğretmenlere her vakit inancının ve inancının tam olduğunu belirtirken, öğretmenlerin işinin güç ve bir o kadarda değerli olduğunu vurguladı.

 Başkan Sertaslan, “Öğretmenlerime inancım ve itimadım var”

   Öğretmenlerle birlikte olduğum için inanılmaz kıvanç duyuyorum. Tabirlerini kullanan Lider Sertaslan, öğretmenlerin gelecek jenerasyonları yetiştirmedeki değerini vurgularken, Öğretmenlerimiz ile birlikte olduğum için inanılmaz kıvanç duyuyorum. Elime mikrofon aldığım her yerde ben en çok bu kentin bayanına, erkeğine, çocuklarına, yaşlılarına ve gençlerine hasılı beşerlerine güveniyorum dedim. Bunun elbette bir desteği var. Ben bu insanları yetiştirme yeteneğine sahip, onları benim güvenebileceğim beşerler haline getiren öğretmenlerime inancım ve inancım var. Beni mahcup etmediniz. Ben de beş yıldır sizleri mahcup etmemeye çalıştım. Yeterli ki varsınız, gününüz kutlu, birlikteliğiniz daim olsun” dedi.

 “Çocuklarımıza barışı öğretin”

   Lider Sertaslan, barışın değerini vurguladığı konuşmasında, salonda bulunan öğretmenlere çocuklara barışı öğretme davetinde bulundu. Bir ve beraberken ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatan Lider Sertaslan, “Çocuklarımıza Bizi ayırmayı, bizi bölmeyi başardıkları her periyotta yok olduğumuzu, birleştiğimizde ve birlik olduğumuzda iri olduğumuzu ve canlı olduğumuzu, kimsenin önümüzde duramadığını daima söyleyin.  Barışı koruma etsinler, barışı savunsunlar ki, hiç gözyaşı akmasın, bu topraklarda hiç ağlamasın analar. İşiniz güç, değerli ve değerli. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizleri çok seviyorum. düzgün ki bugün buradasınız” diyerek kelamlarını tamamladı.

   Gemlik İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Duran ise, Gemlik Belediyesine öğretmenler günü için hazırladıkları tertibe teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen