Cts. May 4th, 2024


İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, 14. Karşıyaka Karadeniz Şenliği Hamsi Şöleni’ne katıldı. İzmirlilerin büyük ilgisiyle karşılanan Lider Tunç Soyer, “İzmir’i İzmir yapan o zenginliğin modüllerinden biri de Karadenizliler. Âlâ ki varsınız. İzmir sizinle hoş, güçlü, geleceğe daha umutla bakıyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, Bostanlı Pazaryeri’nde Karadenizliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen 14. Karşıyaka Karadeniz Şenliği Hamsi Şöleni’ne katıldı. Lider Soyer’e Konfederasyon’un Onursal Lideri, Kültür eski Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, Karşıyaka Belediye Lideri Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Karadenizliler Konfederasyonu Lideri Hızır Murtezaoğlu, konfederasyona bağlı federasyonların liderleri ile temsilcileri de eşlik etti. Aktifliğe katılan İzmirliler Lider Tunç Soyer’le fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Karadeniz Bölgesi’ne has yemeklerden tadan Lider Soyer, yurttaşlarla horon oynadı.

Soyer: “Karadenizliler İzmir’e Karadeniz’in güçlü kültürünü taşıyor”
İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, “Karadeniz’in dört bir köşesinden gelen kardeşlerimiz bir yandan İzmirlileşiyorlar fakat bir yandan da İzmir’e Karadeniz’in varlıklı kültürünü taşıyorlar. İzmir’i İzmir yapan o zenginliğin modüllerinden biri de Karadenizliler. Yeterli ki varsınız. İzmir sizinle hoş, güçlü, geleceğe daha umutla bakıyor” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen