Cts. May 4th, 2024


Milletlerarası Lions Dernekleri’nin temsilcileri İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’i ziyaret ederek takviye iletisi verdi. Teşekkürlerini sunan Lider Soyer, “Sağ olun, eksik olmayın. Bu buluşma benim için çok kıymetli” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Milletlerarası Lions Dernekleri’nin temsilcilerini makamında ağırladı. Heyette yer alan temsilciler Lider Tunç Soyer’e takviye ve hizmetleri için teşekkürlerini sundu. Yeni periyotta yeniden Lider Soyer’i vazifede görmek istediklerini belirten temsilciler “Her vakit yanınızdayız” bildirisi verdi. Ziyarette Milletlerarası Lions Dernekleri 118 R İdare Etrafı Federasyonu Kurul Lider Yardımcısı Erdal Eminoğlu, Federasyon Lideri Refik Dinç, Federasyon Saymanı Nurettin Durmuş, Federasyon Sekreteri Turan Aras ve İZENERJİ Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akyıldız yer aldı.

“Bu buluşma benim için çok önemli”

Nezaket ve takviye ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunan Lider Soyer, kentteki sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının, hemşehri derneklerinin ehemmiyetinden kelam etti. Lider Soyer, “İzmir’in aydınlık yüzünü temsil eden yapılar bunlar. Hepsiyle güçlü alakalar kurmamız lazım. Zira bu kenti başka kentlerden farklı kılan en kıymetli özellik bu ortak akıldır. Bu buluşma benim için çok kıymetli ve pahalı. Sağ olun, eksik olmayın” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen