Sal. Nis 30th, 2024


Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediye iş birliğiyle Yahyalı’nın Kavacık Mahallesi’ne halı yaptırılarak hizmete açıldı.

Halı alanda incemeler yapmak için Kavacık Mahallesi’ne giden Yahyalı Belediye Lideri Esat Öztürk, “Çok hoş bir halı sahayı ilçemize kazandırdık. Çok memnunuz. Mahalle sakinlerine iyi uğurlu olsun, hoş günlerde kullansınlar.” dedi.

Başkan Öztürk bahis ile ilgili yaptığı açıklamada “İlçemizde çok hoş işlere imza atıyoruz. Hemşehrilerimizden dua bekliyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediye Liderimiz Dr. Memduh Büyükkılıç’a çok sevdiği Kavacık Mahallemizden selamlar yolluyorum. Burası yüksek irtifa kamp merkezi alanı üzere oldu. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hoş işler yapıyoruz. Bu dayanışma ve birlikte hareket etmenin rahmeti diye düşünüyorum. Burasını biraz daha rehabilite ederek Yahyalıspor’umuzun kulüp binasını buraya taşımak istiyoruz. İlçemizde halı saha en hoş buraya oldu. Eşsiz bir görünümü var. Gençlerimize güzel olsun. Gençler bizim için çok çok değerli. Berbat alışkanlıklardan uzak durup bol bol spor yaparlarsa sağlıklı bir kuşak yetiştirmiş oluruz.” Sözlerini kullandı.

Mahalle muhtarı Beytullah Göksun’da Kayseri Büyükşehir ve Yahyalı Belediyesi’ne saha üretiminden ötürü teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen