Per. May 2nd, 2024


2019 yılından bu yana Abdi İbrahim’de Kurumsal Alakalar, Sürdürülebilirlik ve Bağlantı Yöneticisi olarak misyon yapan Dr. Mustafa Oğuzcan Bülbül’ün sorumluluk alanlarına bir yenisi daha eklendi. Dr. Bülbül, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren İnsan Kaynakları, Kurumsal Bağlantı ve Sürdürülebilirlik Küme Lideri olarak vazife yapacak.

İlaç bölümünün 22 yıldır kesintisiz önderi olan Abdi İbrahim, lokal ve küresel amaçları doğrultusunda tertip yapısını dinamik, yenilikçi ve esnek bir bakış açısıyla şekillendirmeye devam ediyor. Şirket; son olarak İnsan ve Kültür Küme Başkanlığı ile Kurumsal İlgiler, Sürdürülebilirlik ve İrtibat Yöneticiliği rollerini birleştirerek; tüm bu disiplinleri bütüncül bir bakış açısıyla tıpkı yapı altında yönetme kararı aldı. Böylece iki departmanı İnsan Kaynakları, Kurumsal İrtibat ve Sürdürülebilirlik Küme Başkanlığı altında birleştiren Abdi İbrahim, bu değerli durumu ise içeriden terfi ile Dr. Mustafa Oğuzcan Bülbül’e emanet etti. Dr. Mustafa Oğuzcan Bülbül, 2019 yılından bu yana Abdi İbrahim bünyesinde Kurumsal Alakalar, Sürdürülebilirlik ve İrtibat Yöneticiliği misyonunu yürütüyordu. Bu yapılanmayla birlikte, Dr. Mustafa Oğuzcan Bülbül 1 Ocak 2024 prestijiyle Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal Bağlantı ve Sürdürülebilirlik Küme Lideri olarak misyon yapacak.

Mustafa Oğuzcan Bülbül, 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden onur derecesi ile mezun oldu. Birebir yıl Rekabet Kurumu tarafından düzenlenen giriş imtihanını kazanarak “Rekabet Uzman Yardımcısı” olarak vazifeye başladı. 

2005 yılında Rekabet Uzmanlığına terfi eden Mustafa Oğuzcan Bülbül, Rekabet Kurumu Birinci Kontrol ve Uygulama Dairesi Başkanlığı’nın sorumluluk alanına giren dallara ilişkin belgelerde vazife yaptı. 2009 yılında yüksek onur derecesi ile Columbia Üniversitesi, Milletlerarası İlgiler ve Kamu İdaresi Fakültesi’ndeki “Uluslararası Güç Siyasetleri ve Yönetimi” yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Bülbül, 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü’nde “Rekabet Cezalarının Halka Açık Şirketlerin Pay Senedi Fiyatlarına Etkisi” tez konusu ile tabip unvanını almıştır.

Anadolu Efes’te 9 yıl misyon yapan ve son olarak rekabet hukuku başta olmak üzere şirketin tüm yasal ahenk risklerini, bağlantı faaliyetlerini ve sürdürülebilirlik stratejilerini yöneten Dr. Bülbül, 2019 tarihinden itibaren Abdi İbrahim’de Kurumsal Bağlantılar, Sürdürülebilirlik ve Bağlantı Yöneticisi olarak misyon yapmıştır. 

İleri seviyede İngilizce bilmekte olan Dr. M. Oğuzcan Bülbül, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen