Çar. May 8th, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Dijital Eğitim Platformu”, kent genelindeki 30 binden fazla 12. Sınıf öğrencisine YKS’ye hazırlık sürecinde büyük kolaylık sağlıyor. Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, 25 farklı yayınevinden 450 binden fazla soru ve tahlil görüntüsü içeren dijital sistemin, varlıklı içeriği ve sürdürülebilir yapısıyla öğrencilerin imtihan hazırlık sürecini daha verimli hale getireceğini söyledi. Öğrenciler bu kıymetli hizmete “digitalegitim.konya.bel.tr” adresinden müracaat yapabiliyor.


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dijital Eğitim Platformu, 31 ilçedeki 30 binden fazla 12. Sınıf öğrencisine Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık sürecine katkı sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak üniversiteye hazırlanan gençlerin gelişimine katkıda bulunmak maksadıyla talepleri değerlendirip toplumsal ve eğitsel hizmetler sunmaya devam ettiklerini söyledi.

25 YAYINEVİNDEN 450 BİNDEN FAZLA SORU VE TAHLİL VİDEOSU

Özellikle YKS’ye hazırlanan gençlere dayanak olmak ismine, geçen yıl olduğu üzere bu yıl da kent sonları içinde devlet ve özel okullardaki lise son sınıf öğrencilerine, açık lise öğrencilerine ve 2023 mezunu lise öğrencilerine dijital eğitim dayanağı sağladıklarını lisana getiren Lider Altay, “Bu dijital sistem, 25 farklı yayınevinden 450 binden fazla soru ve tahlil görüntüsü içeriyor. Varlıklı içeriği ve sürdürülebilir yapısıyla, imtihan hazırlık sürecinizi daha verimli hale getirmenize katkıda bulunacak bu sistemi siz gençlerimize fiyatsız olarak sağlayacağız. Hepiniz için güzel olmasını temenni ediyor, eğitim hayatınızda muvaffakiyetler diliyorum” sözlerini kullandı.

ÖĞRENCİLER LİDER ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Üniversite imtihanına hazırlık sürecinde bu türlü bir imkanın kendilerine sunulmasından ötürü memnuniyetlerini lisana getiren öğrenciler de her vakit eğitime dayanak olan Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

GENÇLERİN AKADEMİK BAŞARISINA ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

Gençlerin basılı yayınlara gereksinim duymadan YKS’ye hazırlanabilecekleri, denemeler yapabilecekleri, imtihan sonu tercih simülatörlerinden faydalanabilecekleri, canlı ders dayanağı ve yapay zeka dayanaklı çalışma teklifleri sunan Dijital Eğitim Platformu, öğrencilerin akademik muvaffakiyetlerini artırma gayesiyle oluşturuldu. Öğrenciler bu kıymetli hizmete “digitalegitim.konya.bel.tr” adresinden müracaat yapabiliyor.

ÖĞRENCİLERE ÇEKİLİŞLE HER HAFTA TABLET ARMAĞAN EDİLİYOR

25 farklı yayınevinden 450 binden fazla soru ve tahlil görüntüsü içeren uygulamaya öğrenciler fiyatsız olarak erişim sağlayabiliyor. Deneme imtihanları, canlı dersler, mevzu anlatım görüntüleri ve birçok uygulamanın bulunduğu sisteme; cep telefonu, tablet yahut bilgisayardan günün her saati rahatlıkla erişim sağlanabilirken ayrıyeten uygulamayı faal kullanan ve belli sayıda soru tahliline ulaşan öğrencilere de çekilişle her hafta tablet ikram ediliyor.

12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜYELİKLER SINIFLARDA DAĞITILIYOR 

Öte Yandan Dijital Eğitim Platformu üyelikleri 12. sınıf öğrencilerine sınıflarında dağıtılıyor. 3 Ocak Perşembe gününe kadar üyelik dağıtım süreçleri devam edecek. Ayrıyeten açık lisede okuyanlar ve yeni mezun olanlar da belirtilen dijital eğitim sitesinden müracaatlarını yaparak sistemden faydalanabilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen