Çar. May 1st, 2024


Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Seçkine World Hotels & Resorts’ün Satış Direktörlüğü’ne Alp Alpmen atandı. Turizm bölümünde 25 yıla yakın satış tecrübesi olan Alpmen,  zincirin büyüme stratejisinde faal bir rol oynayacak.

Türkiye’nin yerli otel zincirlerden Seçkine World Hotels & Resorts’ün Satış Yöneticiliği misyonuna Alp Alpmen atandı.  Alpmen, turizm bölümünde satış alanında 25 yıla varan tecrübesiyle markanın mevcut ve stratejik büyüme amaçlarına katkıda bulunacak. 

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İdaresi alanında üstün muvaffakiyet derecesiyle tamamlayan Alpmen, eğitim hayatı boyunca satış ve pazarlama, istatistik, finans, iktisat alanlarında kursları tamamladı. 

Turizm dalındaki mesleğine Conrad Hotel İstanbul, Hilton International İstanbul, Ritz Carlton İstanbul üzere memleketler arası otel zincirlerinde başlayan Alpmen, satış ve pazarlama alanında sırasıyla Ritz Carlton İstanbul, Mövenpick, Kappa Turizm, The İstanbul Edition, Radisson Blu Bosphorus Hotel, Point Hotel Barbaros, tekrar Mövenpick Otel İstanbul ve Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de çalıştı. Seyahat sanayisinde mevcut pazar eğilimleri konusunda tecrübeye sahip olan Alpmen, gelir idaresi için tesirli satış programları geliştirme konusundaki yeteneğinin yanı sıra iç pazarda otelin bilinirliği ve prestijini geliştirmek üzerine yaptığı çalışmalarıyla da tanınıyor. 

İyi derece İngilizce bilen Alpmen’in ilgi alanları ortasında iktisat, fotoğrafçılık, futbol, tenis ve yüzme üzere sporların yanı sıra tiyatro, sinema ve perküsyon geliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen