Cts. May 18th, 2024

Ömre Bedel

Tarih: 2009-10-06 TV : FOX TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

YENİ-6. Bölüm
ÖMRE BEDEL
Cesur son hamlesinde de başarılı olmuştur. Aylin’in kalbi Cesur’a açılmaya başlamıştır. Cesur yeni oyunu için Aylin’i seçmiştir.
Oğlunun davranışlarından şüphelenen Mediha, beklenmedik bir ziyaretle olayları aydınlatmaya karar verir. Bu ziyaret birçok dengeyi alt üst edecektir.
Ömür’e bir söz veren Aylin, sözünde duramaz. Cesur ve Aylin’in beklenmeyen çiftlik gezisi, umulmadık birinin kulağına gidecektir.
Cesur intikam planında şimdi Aylin’i kullanacaktır. Aylin’e anlatacağı bazı gerçekler, bütün olayların yönünü değiştirecektir.
Erdem ve Ömür arasında esen soğuk rüzgarlar biraz hafiflemiştir. Bu da Erdem’i çok mutlu etmektedir.
Cesur’un çevirdiği yeni dolaplardan habersiz olan Ömür, beklenmedik olaylara gebedir.
Arkadaşlarının daveti üzerine ilk defa bir partiye katılacak olan Duygu, annesinden izin alabilmek için epey yorulacaktır.
Babasının hastalık haberi Ömür’ü kötü etkilerken, bazı kişiler için pek de üzücü olamyacaktır. Ömür hiçbir şeyin farkında değildir fakat Cesur daha yeni başlıyordur.

Künye :

Yapım: GOLD FİLM- Faruk Turgut
Yönetmen: Nihat Durak
Müzik: Kıraç
Senaryo: Deniz Akçay
Oyuncular :Cesur- Murat Han,İlknur- Özlem Conker,Ömür- Begüm Birgören,Erdem- Mehmet Ali Nuroğlu,Erdinç- Metin Belgin,Ayten- Yeşim Gül,Aylin- Özge Özder,Dilber- Leyla Okay YENİ BÖLÜM

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen