Cts. Eki 5th, 2024


Turgay Güler sayfasına
https://www.youtube.com/@trgyguler/join
adresinden üye olabilirsiniz!

#turgaygüler #filistin #israil #gazze #türkiye #demirkubbe #ayşekantoğlu #siyonizm

Çevirmen Ayçin Kantoğlu, Turgay Güler ile Hadi Bakalım’ın konuğuydu.
❝Gazze dışında dünyada her yer işgal altında, hepimiz işgal edildik❞ diyen çevirmen Ayçin Kantoğlu’nun X hesabı “Yahudi karşıtlığı” şikâyetiyle kapatıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Doha’da bir araya gelecek. Başa görüşmenin ardından Başkan Erdoğan, 9. Yüksek Stratejik Komite Toplantısına iştirak edecek.
Marmara Denizi’nde korkutan deprem. Marmara Denizinde 5.1 lik bir deprem meydana geldi.
Büyük İstanbul Depremi yaklaşıyor mu?
İsrail savaş uçaklarının bombalaması sonucu çöken 5 katlı bir binanın altında mahsur kalan 13 yaşındaki Filistinli kız Alma, küçük kardeşi, annesi, babası ve dedesi enkaz altında kaldı.
49. Altın Kelebek Ödül Töreninde ödül alan sanatçı Ecem Erkek, Katledilen binlerce Gazzeli çocuk yerine sokak köpekleri için duyar açıklaması yaptı!
49. Altın Kelebek Ödül Töreninde en iyi müzik grubu seçilen Madrigal’in bateristi Sanlı Akgül; “Hayallerine ulaşmayı bırakın, yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var, çok yakın bir yerde. Buradan Gazze’deki tüm çocukların yanında olduğumu söylemek istiyorum”
İsrail İç İstihbaratı Şin-Bet şefi Ronen Bar’ın sızdırılan ses kaydı: “Kabine bize hedef belirledi. Lübnan, Katar, Türkiye’deki Hamas liderlerine ulaşacağız.”
“Gazzeli kadınlar yakalanıp tecavüz edilmeli” diyerek ” dini talimat veren Amad Eyal Karim adlı haham; İsrail ordusuna tuğgeneral rütbesinde hahambaşı olarak atandı.
Hamas tünelini keşfeden İsrail askerleri tuzaktan kaçamadı.
Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro; “Batı vicdanı, bu gerçeği beğenmese de 5 bin 300 Filistinli çocuğun katledilmesi bir Nazi davranışıdır.”
Nijer, Mali, Burkina Faso Dışişleri Bakanları ortak bir açıklama yaparak, hedefi Sahel Federasyonu olan, Konfederasyonu kurmak üzere anlaştıklarını ilan etti.
CHP Genel Başkanı Özel, yerel seçim ittifaklarına dair İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’e “Masa kuralım ve başına geçelim” teklifinde bulunduğunu söyledi.
2014 yılından buyana Bakırköy Belediye Başkanlığı yapan Bülent Kerimoğlu,Bakırköy’de gerçekleştirdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığını açıkladığı toplantıda 6’lı masanın CHP dışındaki üyeleriyle Ekrem İmamoğlu’nu topa tuttu.
Balıkesir’in Ayvalık, Erdek ve Edremit Belediyelerinde çalışan memur ve işçilerin aylardır maaşlarını alamadıkları ortaya çıktı.
TÜFE’deki (2003=100) değişim 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 3,28, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 60,09, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,98 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 53,40 olarak gerçekleşti.
Sayıştay, İETT’nin borçlanma limitini 2,5 milyar TL aştığını belirledi.
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
Ekrem İmamoğlu: “Yardımın reklamı yapılmaz. Biz 245 bin kişiye süt dağıttık ama reklamını yapmadık, yapamam.” dedi.
Ekrem İmamoğlu: “İETT’de yolcu sayımız artmış olmasına rağmen ‘arızalar yapıyor’. Tamam, arıza yapıyor ama arıza yapmayan araç olmaz. Arıza oranında bile inanılmaz bir düşük yaşattık aslında biz.”
BAYKAR, SIPRI’nın en büyük 100 savunma şirketi listesine girdi.
İstanbul’daki havalimanlarında bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın ilk 10 ayına göre yolcu sayısında yüzde 21 artış yaşandı.
1013 ABD’linin katılımıyla İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını destekleyip desteklemediklerine ilişkin anket yapıldı.
Ümit Özdağ: “Ekrem İmamoğlu kutsalı olmayan bir siyasetçi.” dedi.
İşgalci İsrail güçleri öldürdüğü Filistinli ailenin evine girmiş, Antika bir halıyı ve değerli ne varsa çalmış, sevinerek kameraya poz veriyor.
Gazzeli baba, İsrail işgal güçlerinin katlettiği bebeğinin cenazesini bisikletinde taşıyor.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın: CHP ile kurumsal ittifakı doğru bulmuyorum.

TURGAY GÜLER YOUTUBE KANALINA HOŞGELDİNİZ…
‘İşte bu’ diyeceğiniz sıradışı, özgün ve güçlü içeriği ile Turgay Güler Youtube kanalım sizlerle…
Dijitalleşme çağında önemli bir boşluğu birlikte dolduracağız.
Türkiye’nin stratejik hamlelerini değerlendirip, yeni Türkiye vizyonuna mercek tutacağız.
Her zaman olduğu gibi şah-mat diyeceğiz.
Yalan haber, yanlış bilgilendirme, algı ve dezenformasyona karşı her zaman olduğu gibi doğruları söylemekten asla çekinmeyeceğiz.
Sürprizlere hazır olun…
Kemerlerinizi bağlayın, başlıyoruz.
Abone olmayı, bildirimleri açmayı, yorum yapmayı ve videoları paylaşmayı unutmayın!
Allah utandırmasın.

Reklam ve Sponsorluk:
E-Mail ► tguler.iletisim@gmail.com

Sosyal Medya:
Twitter ► https://twitter.com/turgayguler
Instagram ► https://www.instagram.com/trgyguler
Facebook ► https://www.facebook.com/trgyguler
TikTok ►https://www.tiktok.com/@trgyguler
Telegram ► https://l24.im/8eo2qx

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen