Sal. May 14th, 2024


Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, deplasmanda Boğaziçi Baskeytbol’u 74-52 mağlup etti. 3. Haftayı da kayıpsız geçen Körfezin Melekleri liderliğini sürdürdü. 

 

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 3. Hafta gayretinde İstanbul’da TourismX Boğaziçi Basketbol’un konuğu oldu. Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakada Edremit temsilcisi farklı kazanarak 3. Haftada sonunda 3. galibiyetini alarak kayıpsız olarak yoluna devam etti. Müsabakanın birinci dönemini 16-7 önde tamamlayan Yeşil-Sarılı Edremit grubu soyunma odasına da 38-24 önde gitti. 3. Dönemde mesken sahibi tesirli olmak isterken Edremit Belediyesi Gürespor rakibine müsaade vermedi ve final dönemine 48-41 önde girdi. Son dönemde oyuna tartısını koyan Gürespor rakibinin yalnızca 11 sayı üretmesine müsaade verirken rakip potaya bıraktığı 26 sayı ile müsabakadan 74-52 galip ayrılmayı başardı. 

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da 18 sayı, 15 ribaund ve 5 asistle double double yapan İrem Naz Topuz maçın yıldızı olurken Avinar Kaya 20 sayı ile maçın öne çıkan ismi oldu. Zakyia Weathersby ve Melis Uçar 9’ar sayı, Miray Uzunoğlu 7 sayı, Sümeyya Özcan 5 sayı 7 ribaund, 9 asist, Melten Topaloğlu 4 ve İrem Sözen 2 sayılı ile galibiyete katkı verdi. 

Ev sahibi Boğaziçi Basketbol’da ise Lianne Monet Tillman 22 sayı, Seda Deniz ve Simge Özkutlu 8’er sayı ile oynadı. 

Karşılaşmada Kulüp Lideri M. Agah Ferhatoğlu iel yönetici Yusuf Karagöz’de ekibi yalnız bırakmadı.  

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor 4. Hafta çabasında 14 Ekim Cumartesi günü kendi alanında Emlak Konut Gelişim’la karşılaşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen