Sal. Nis 30th, 2024

Suç Ve Ceza

Tarih: 2009-10-12 TV : STAR TV Saat: 08:30 Tür:Yaşam

SUÇ VE CEZA – Yeni Program – Canlı

Umutların tükendiği noktada ‘Suç ve Ceza’!

Ekranların sevilen ve güvenilir ismi Serap Ezgü, uzun bir aradan sonra Star TV’de yeniden izleyicileriyle buluşuyor. 12 Ekim Pazartesi günü yayınlanmaya başlayacak yeni programı ‘Suç ve Ceza’ ile sorunlara çözüm bulmayı amaçlayan Serap Ezgü, umudunu yitiren herkesin sesini tüm Türkiye’ye duyuruyor.

Serap Ezgü, uzun bir aradan sonra izleyicileriyle Star TV ekranlarında buluşuyor. İlk bölümü 12 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak ‘Suç ve Ceza’ isimli programıyla kendisinden yardım dileyen herkesin acılarını paylaşmayı amaçlayan Serap Ezgü, hafta içi her gün 08:30 – 10:00 saatleri arasında ekrana geliyor. Yapım koordinatörlüğünü Savaş Kalafat’ın, haber koordinatörlüğünü ise Cem Kurtoğlu’nun üstlendiği ‘Suç ve Ceza’da Serap Ezgü, umudunu kaybedenlerin sesini tüm Türkiye’ye duyuruyor.

‘Acılar paylaşıldıkça azalır’ anlayışıyla yola çıkan ‘Suç ve Ceza’, ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefliyor. Sürpriz konu ve konuklarıyla sorunlara çözüm arayacak olan Serap Ezgü, umutların tükendiği noktada ‘Suç ve Ceza’ diyor.

Künye :

Sunan:Serap Özgü

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen