Sal. Nis 30th, 2024

Yepyeni Bir Elveda Rumeli

   
Yepyeni Bir Elveda Rumeli

İki sezondur başarılı çizgisini kaybetmeyen ve en çok sevilen dizilerin başında gelen Elveda Rumeli, bugün üçüncü sezonuna başlıyor.

Bıraktığımız zamanın tam 9 yıl sonrasından, yepyeni oyuncularıyla başlıyor. Eskilerden ise gidenler var. İki sezondur severek izlediğimiz Fatma Ana karakterine can veren oyuncu Şebnem Sönmez, çeşitli nedenlerden dolayı diziden ayrılmış. Alex’i canlandıran Ertan Saban ise akşam ki bölümde yer almıyor. Yaşadığı acı sonrasında, dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. Geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde Vahide karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç diziden ayrılmıştı. Yani dizi bu sezona büyük eksiklerle başlıyor.

Ama bu eksiklerin yanında kızçelerin ve kızancıkların büyümüş ve serpilmiş hallerini canlandıracak olan, belki de diziye taze kan olacak oyuncular eklenmiş.

Onları birer birer tanıyalım…

9 yıllık zaman atlamasından sonra Küçük Zarife’yi oynayacak oyuncu, daha önce önce Kartallar Yüksek Uçar ve Havalimanı/İyi Uçuşlar’dan tanınan Ecem Özkaya, kızçelerden Emine’yi; Kız Babası ve Senden Başka gibi dizilerden tanıdığımız Hare Sürel, diğer kızçe Pembe’yi ise; Aşk Oyunu ve Doludizgin Yıllar dizilerinden tanıdığımız Ceyda Ateş canlandırıyor.

Kızancıklardan Ahmet’i; Lise Defteri ve Emret Komutanım dizilerinden tanıdığımız Ruhi Yapıcı, Hacı Ali’yi Emret Komutanım, Sınıf ve en son Kapadokya Düşleri dizilerinden tanıdığımız Rıza Kocaoğlu, Mehmet’i ise Mustafa Koşgar Barış oynuyor.

Umarım bu kadar eksiği, bu yeni gelen oyuncularla çok fazla hissetmeyiz. Yine güzel hikayeler, keyifli bölümler izleriz…

Tüm Elveda Rumeli severlere, bu akşam için iyi seyirler…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen