Cum. Eyl 20th, 2024

Lara Di Lara, pandeminin birinci periyotlarında yayınladığı ‘Sudaki Çığlık’ albümünü birinci sefer canlı bir konserde dinleyiciyle buluşturuyor. 100 Music katkılarıyla, 24 Aralık’ta, Güçlü PSM 100 Studio’da gerçekleşecek konsere özel olarak ses, ışık ve görsel tasarım hazırlanıyor. Dinamik ve dingin vokalleriyle dikkat çeken sanatçı, bu konserde izleyiciyi bütünsel bir tecrübeye davet ediyor. Bu özel konserin biletleri passo.com.tr üzerinde satışta.

Singer-songwriter temelli, synth pop dünyasına göz kırpan, yer yer deneysel, bazen elektronik bazen akustik, birçok vakit ikisini birleştiren Lara Di Lara, kendine has müzik şekli sayesinde dinleyicisiyle özel bir bağ kurmayı başarıyor.

Doğa, toprak ve su temalarından her vakit ilham alan sanatçı, 24 Aralık’ta Güçlü PSM 100 Studio’da gerçekleştireceği konserinde, ‘Sudaki Çığlık’ albümünün seyahatini izleyicilerine özel tasarlanmış bir sahneden anlatacak. Konser salonunu bir tecrübe alanına çevirmeye hazırlanan Lara Di Lara’nın, sahne kostümlerini Salih Balta, sahne dizaynını ve sanat idaresini Atıl Aggündüz ve görüntü dizaynlarını ise Afterwork üstleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen