Paz. Eki 13th, 2024

Büyükşehir Belediyesi koronavirüs hastalığına yakalanan üniversite öğrencilerini ‘Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde konuk ediyor

Kocaeli, misafirperverliği ve sunduğu toplumsal imkânlar sayesinde gençlerimizin eğitim mühletince inançlı ve uygun vakit geçirmelerine imkan sağlıyor.Şehrimize uygun bir eğitim almak için öbür vilayetlerden gelen üniversite öğrencilerinden koronavirüs hastalığına yakalananlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı ‘Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde konuk ediliyor.

AİLE ORTAMINDA KONUK EDİYORUZ

7-24 sıhhat ve güvenlik hizmetinin sunulduğu ‘Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde üniversite öğrencileri aile ortamında konuk ediliyor. Öğrenciler final haftasında Covid-19’a yakalandıklarını ancak kaldıkları bu merkezde huzurlu bir akademik periyot geçirdiklerini belirtiyor. Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde 7-24 polis, tabip, hemşire ve idari işçi bulunuyor. Karantina müddetlerini geçirdikleri merkezde sunulan hizmetler ortasında odalarına kadar 3 öğün yemek, çay-kahve, odalarda lavabo ve banyo, ders çalışma masası, sınırsız internet hizmeti sunuluyor.

COVİD-19 ÖĞRENCİ İZLEM MERKEZİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sıhhat ve Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ‘Covid-19 Öğrenci İzlem Merkezi’nde paklık ve dezenfeksiyon çalışmaları periyodik olarak sürdürülüyor. Büyükşehir yetkilileri, her öğrenciye bireye özel kullanabilmesi için banyo ve el havlusu, diş macunu, şampuan, maske, el dezenfektanı üzere şahsi materyaller verildiğini belirterek, öğrencilerin sıhhati ve güvenliği açısından merkezde kaldıkları karantina mühletince dışarıdan konuk ve ziyaretçi kabul edilmediğini belirtiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen