Per. May 16th, 2024


AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 6. yarışı olan Melikgazi Tırmanma Yarışı, Eskişehir Araba Spor Kulübü (ESOK) tarafından, ICRYPEX ve Melikgazi Belediyesi katkılarıyla 14-15 Ekim tarihlerinde Kayseri’de düzenlendi.

5 farklı kategoride 28 atletin iştirakine sahne olan ve 5,50 kilometre uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden koşulan yarışta, Kategori 1’de Atış Motorsport ismine yarışan İzmirli bayan sportmen Sevcan Sağıroğlu birinciliği elde ederken, ikinciliği Dava Motorsport’tan İlker Aktaş ve üçüncülüğü de Özgür Şenyüz kazandı. Kategori 2’de Atış Motorsport ismine yarışan Tuncer Sancaklı zafere ulaşırken, Burak Navruz ikinciliği ve Dava Motorsport grubundan Şevket Çınar da üçüncülüğü kazanan isimler oldular.

Atış Motorsport sportmeni Burak Başlık hem Kategori 3 birinciliğini, hem de 2:59,44 ile ‘en süratli çıkış’ mükafatını kazanırken, GP Garage My Team’den Eda Soylu ikinci ve Atış Motorsport’tan Murat Soyçopur da üçüncü olarak podyuma çıkan isimler oldular. Kategori 4’de GP Garage My Team’den Sinan Soylu birinci sırayı elde ederken, ikinciliği İdeal Motorsport’tan Ayhan Germirli kazandı. Kategori 5’te Dava Motorsport’tan Bahadır Sevinç en süratli isim olurken, Burak Söğüt ikinciliği ve Ertekin Tekneci de üçüncülüğü elde ettiler.

Yarışın ekipler birincisi Atış Motorsport olurken, Kategori 1 Bayanlar klasmanında Sevcan Sağıroğlu birinciliği, Çiğdem Tümerkan ikinciliği ve Kategori 3’te ise Eda Soylu birinciliği, İdeal Soylu da ikinciliği elde ettiler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen