Cts. May 11th, 2024

Habertürk gazetesi genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı, Başbakan Erdoğan’ın liderlik performansının çok etkileyici olduğunu söyledi.


Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Fatih Altaylı, canlı yayında Amerika izlenimlerini anlattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın BM Genel Kurulundaki temaslarını yerinde takip eden Fatih Altaylı, izlenimlerini aktarırken Başbakan Erdoğan’a da methiyeler dizdi.

Erdoğan’ın güçlü ve büyük lider etkisine sahip olduğunu kaydeden Altaylı, Erdoğan’ın dünyada gördüğü ilgi nedeniyle, bir Türk vatandaşı olarak hoşuna gittiğini söyledi. Başbakandan oldukça etkilendiğini söyleyen Fatih Altaylı izlenimlerini şu sözlerle açıkladı:
"Bunu söylemek zor, insanlar hemen yaftalıyorlar ama açıkçası Başbakan’ın liderlik performansı çok etkileyiciydi. Uçağa girdiğimde Ertuğrul Özkök’ün yerine geçen Enis Berberoğlu dışında aynı ekip vardı. Başbakan’ın danışmanları da bir kaç tane milletvekili olan dışında aynıydı. Uçağın dekorasyonu her şey aynıydı. 4 yıldır yoktum ortam değişmiş gibi hissetmedim yani. Başbakan’ın liderlik performansına gelince çok etkileyiciydi. Bir Türk vatandaşı olarak hoşuma gitti. Balkan zirvesi gibi bir şey yapıldı orada. Balkan ülkeleri liderleri toplandı. Bitin diğer diğer balkan liderleri elbette küçük ülkeler ama onlar da lider sonuçta. Hepsi de Başbakan’ın önünde çok büyük bir saygı ve "bu bizim abimiz, önderimiz" tarzında yaklaştı. BM genel kurulundaki konuşmasında çok etkileyiciydi. Birand ‘sesi titredi’ diye yazmış ama gayet rahattı. Şimdi bakıyorum da duayen lider olmuş dünyada. Bir Türk vatandaşı olarak hoşunuza gidiyor."

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen