Cts. Nis 27th, 2024

Esra Erol’la Evlen Benimle yine ilginç diyaloglara sahne olurken çılgın gelin adayı Nazan’ın insanlığı ile değil, dış görünüşü ile değerlendirilmesi programa damgasını vurdu.


İlginç giyim tarzı ve dövmeleri ile Esra Erol’u da şaşkınlığa uğratan Nazan, stüdyoda bulunan konuklarında dikkatini çekti. Yabancı uyruklu sevgilisine ulaşmak isteyen Nazan’ın kuzeni canlı yayına bağlanarak "Nazan iyice uçmuş" dedi.
Kuzeninin bu sözleri üzerine Nazan "Uçma değil ki, mutluyum sadece" dedi ve alışık olmayan bir şekilde gülmeye başladı. Nazan’ın bu ilginç tavrına anlam veremeyen Esra Erol, "Alkol mü aldın?" diye sorarken, stüdyoda bulunan konuklardan da, Nazan’a ilginç sorular geldi. Nazan’a "Extasy mi aldın?" diye soran konuklara Nazan’ın yanıtı "Sadece mutluluktan böyleyim" şeklinde oldu.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR
İlk evliliğinden üç çocuğu olan olan Nazan’a destek ise annesinden geldi. Canlı yayına bağlanan Nazan’ın annesi Sevim Hanım, Nazan’ı giyim tarzı ve tavırları nedeniyle eleştirenlere de mesaj göndererek " Hiç kimseye verilecek hesabın yok. Biz senin arkandayız. Dualarımız seninle." dedi. Nazan annesinin bu sözleri üzerine canlı yayında ağlamaya başladı. Esra Erol’da canlı yayında yaşanan bu duygusal anlara yenik düştü. Gözleri dolan ünlü sunucu, Nazan’ın annesine hak vererek "Annen çok güzel bir şey söyledi. Evlatlarının senin sevgine ihtiyacı var." dedi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen