Cts. May 18th, 2024

ViewSonic, en yüksek teknolojilerle donatılmış oyuncu odaklı yeni SEÇKİNE 32” monitör serisi ile ultra akıcı oyun ve inanılmaz renk doğruluğunun yanı sıra sürükleyici bir izleme tecrübesi de sunuyor.

Dünya çapında önder görsel tahlil sağlayıcısı ViewSonic, oyuncu eksenli tasarım özellikleriyle donatılmış ELITE 32” profesyonel oyun monitörleri serisini duyurdu. Üç model olarak hazırlanan seride; ELITE XG320Q monitör Quantum Dot teknolojisiyle bir sonraki düzey oyun tecrübesini yaşamayı, HDMI 2.1 özellikli ELITE XG230U monitör oyun konsolu aracılığıyla arenayı genişletmeyi ve Mini- LED arttan aydınlatmalı ELITE XG321UG monitör ise gerçek bir sinematik algıyı deneyimlemeyi sağlıyor.

Her düzey oyuncuya nazaran eksiksiz oyun atmosferi

Yıl sonunda Türkiye’de satışa sunulacak olan ViewSonic SEÇKİNE 32” serisinin meraklısından profesyoneline her çeşit oyuncuya hitap ettiğini vurgulayan ViewSonic Türkiye, Balkanlar, Orta Avrupa ve Orta Doğu Satış ve Pazarlama Lider Yardımcısı Hasan Koçyiğit, yeni monitörleri şöyle tanımlıyor: “27” monitörler ana akım oyunlar için tipik olsa da oyuncular tarafında geniş ekranlara olan talebi fark ettik ve 32” eser yelpazemizi genişlettik. SEÇKİNE 32”, oyuncuların oyunları görme, oynama ve deneyimleme biçiminde ihtilal yaratan en son teknolojilerle donatılmış bir seri.”

Koçyiğit, ViewSonic’in yeni serisinin SEÇKİNE Tasarım Geliştirmeleri (EDE) tarafından kusursuz bir oyun atmosferi yaratmak için muhtaçlık duyulan tüm ayrınıtlarla desteklendiğinin altını çizerek, “ELITE 32”, ortamdaki RGB LED ışığı, kablo sürüklemesiz fare ilişkisi ve dağınıklığa karşı güçlendirilmiş kulaklık kancası üzere özelliklerle savaş istasyonlarını bir üst düzeye taşıyor. TÜV sertifikalı göz rahatlığıyla desteklenen maraton oyun seansları da gözleri yormayan bir oyun tecrübesi vaat ediyor. Eğme, döndürme ve yükseklik ayarlarıyla tasarlanan ekranlar, ülkü izleme pozisyonu için geniş hareket imkanı da sunuyor” diyor.

ELITE XG320Q: Quantum Dot teknolojisiyle gerçekçi renkler

Mükemmel imajın bileşeneri olan renk, netlik ve suratın muvaffakiyetle bir ortaya getirildiği ELITE XG320Q; 2K Vesa DisplayHDR™ 600 Fast IPS ekranı sayesinde, Quantum Dot teknolojisinin sunduğu çok hassas renkleri, Gerçek 10Bit, 99 Adobe RGB, renk kalibrasyonunu ve yüksek kontrastlı detayları rahatlıkla seçmeyi sağlıyor.

NVIDIA G-Sync uyumlu teknolojiyle donatılmış olan ELITE XG320Q ekran, akıcı fotoğraf karesi suratı, 175Hz’e kadar sürat aşırtılabilir 165Hz yenileme suratı ve 0,5ms (MPRT) reaksiyon müddeti ile kesintisiz bir imaj şöleni yaşatıyor. Keyifli bir oyun tecrübesi için PureXP Hareket Bulanıklığı Azaltma özellikleriyle donatılan model, giriş gecikmesine, gölgelenmeye ve imaj takılmalarına da son veriyor.

ELITE XG320U: HDMI 2.1 irtibatla yüksek kaliteli konsol oyunu

Xbox Series X/S ve PlayStation 5 üzere yeni jenerasyon konsol oyunları için tasarlanan 4K UHD Vesa DisplayHDR™ 600 IPS ekran ELITE XG320U, yüksek kaliteli oyun tecrübesi sağlayan tek kablolu HDMI 2.1 kontağı içeriyor. Ekran, genişletilmiş 99 Adobe renk gamı ve yüksek süratte aşırtılabilir 150Hz yenileme suratı ile daha yüksek görüntü çözünürlüklerini desteklerken, uzak görünüm ve savaş sahnelerinin piksel mükemmelliğinde görünmesini imkanlı kılıyor.

Oyun meraklıları; AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Hareket Bulanıklığı Azaltma, 1ms (MPRT) reaksiyon mühleti ve Vesa DisplayHDR™ 600 ile donatılan SEÇKİNE XG320U ile en yüksek görsel ayarlarda süratli FPS ve aksiyon-macera oyunlarının keyfini çıkarıyor.

ELITE XG321UG: Küçük LED art ışık teknolojisi ve yüksek dinamik aralığı

ELITE serisinin yüksek çözünürlüklü kahramanı 4K UHD Vesa DisplayHDR™ 1400 IPS XG321UG monitör, Mini-LED art ışık teknolojisi ile en parlak beyazları ve en koyu siyahları kusursuzca ayırt etmeyi sağlıyor. 1400 nit’lik en yüksek parlaklık ve 1400’lük gerçekçi HDR sayesinde oyun içi en küçük detayların dahi seçilebildiği harikulâde netliği yakalayan monitör, NVIDIA G-Sync Ultimate teknolojisi, Reflex Latency Analyzer özellikleri ve 144 Hz yenileme süratiyle kesintisiz bir oyun tecrübesi sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen