Paz. May 5th, 2024


PUBG MOBILE European Wonder League 2. Dönem bayanlar turnuvasında Türk temsilci Galatasaray Espor grubu toplamda 125 puan alarak büyük bir muvaffakiyete imza attı ve bir sefer daha Avrupa şampiyonu oldu.

 Dünyanın en tanınan taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE’ın Doğu Avrupa grubu tarafından 9 – 24 Ekim tarihleri ortasında düzenlenen PUBG MOBILE European Wonder League 2. Dönem (PMEWL) bayanlar turnuvasına Türk ekipleri damga vurdu. 

Türkiye’nin yanı sıra öteki Avrupa ülkelerinden grupların da katıldığı turnuvada elde ettiği 125 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyen temsilcimiz Galatasaray Espor, değerli bir muvaffakiyet yakalayarak iki dönem üst üste şampiyon oldu.

 

Finallere 5 Türk ekibi direkt ismini yazdırdı

Toplamda 16 Türk ekibinin katıldığı turnuva kıran kırana ve rekabet oranı yüksek maçlara sahne oldu. Turnuva başından itibaren başarılı bir gayret sergileyen Galatasaray Espor, birinci kümesi birinci sırada tamamlarken öteki Türk temsilcilerinden Digital Athletics, İstanbul Wildcats, Eagle Espor ve Fenerbahçe Espor da kümelerinden direkt finallere katılma hakkı kazandı.

 

Türk bayan espor kadroları turnuvaya damga vurdu

Turnuvanın final kademesine ise 6 farklı Türk kadrosu katılma başarısı gösterirken temsilcilerimizin sıralamadaki yerleri ise şöyle oldu: Galatasaray Espor birinci, Eagle Espor dördüncü, İstanbul Wildcats altıncı, Fenerbahçe Espor sekizinci, Digital Athletics on üçüncü ve Bonfire Esports ise on dördüncü.

 

32 grup gayret etti

Toplamda 32 kadronun çaba ettiği turnuvada birinci hafta küme kademelerinde birinci dört sıraya giren gruplar direkt olarak final kademesine katılmaya hak kazandı. Her iki kümeden da 10’ar grup olmak üzere 20 ekibin finallere yükselmek için uğraş ettiği turnuvanın final kademesi ise 16 grubun çabasına sahne oldu.

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

 

PUBG MOBILE hakkında

PUBG MOBILE, interaktif cümbüş dünyasını 2017 yılında değiştiren fenomen PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS oyununu temel alıyor. Oyunda 100 kadar oyuncu, ıssız bir adaya paraşütle atlayarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Oyuncuların etrafta silah, araç ve çeşitli kaynaklar bulması, tüm rakiplerini yenmesi ve giderek daralan oyun alanında hayatta kalması gerekiyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen