Pts. May 6th, 2024

Portföyünde Metin2’den Nostale’ye, OGame’den 4Story’e kadar birçok tanınan oyun barındıran ünlü oyun dağıtımcısı Gameforge ile Oyunfor ortasında özel bir mutabakat imzalandı

Dijital oyun ve oyun içi alışverişlerde dev bir marka haline gelen Oyunfor, Gameforge ile yaptığı yeni ve özel iş birliği sayesinde Gameforge epinlerinin tek yetkili satıcısı haline geldi. Bu sayede oyuncular, Metin2 başta olmak üzere tüm Gameforge oyunlarını satın alırlarken Oyunfor’un inançlı ödeme alt yapısını kullanabilecekler. Birebir vakitte Gameforge, bu muahede ile Oyunfor’un bölgesel gücünden, yani geniş mahallî dağıtım ağından ve yaygın pazarlama araçlarından faal bir formda faydalanabilecek.

Almanya merkezli ünlü oyun yayıncısı Gameforge, bilhassa Metin2 ile ismini duyurmuş, esaslı bir firma olarak oyun pazarında büyük bir yere sahip. Oyunfor iş birliğiyle açılan Emerald sunucusuyla Metin2’nin tekrar şahlanmasını sağlayan firma, bu ünlü MMORPG’nin yanı sıra; 4Story, Ikariam, Gladiatus, Nostale, Aion, Runes of Magic ve OGame üzere büyük MMORPG’lerin de yayıncılığını yapıyor. Firmanın portföyünde bulunan birden fazla oyun parasız oynanabiliyor ve oyun içi satın alımlara mesken sahipliği yapıyor; oyuncular sevdikleri oyunların içerisinde yeni eşyalar, kıyafetler, oyun içinde kullanılabilen altın vb. eserleri, satın alabiliyorlar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen