Cum. Nis 26th, 2024


Tarih: 2009-09-19 TV : STAR TV Saat: 22:00 Tür:Yarışma

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR ‘UCUNDA BİR MİLYON VAR’!

Türkiye’nin güldürü prensi Beyaz eğlence, gülmece, heyecan ve para dolu bir yarışma programıyla Star TV ekranlarına geliyor. Türk televizyonlarının en büyük para ödüllü yarışması “Ucunda 1 Milyon Var”, 19 Eylül Cumartesi ve 20 Eylül Pazar akşamı canlı olarak yayınlanacak bölümleriyle bayram sevincine heyecan katıyor!

Star TV, tüm Türkiye’yi 1 milyon TL kazanma heyecanına canlı canlı tanık olmaya davet ediyor! Sunuculuğunu ünlü ve sevilen şovmen Beyaz’ın yapacağı, Türkiye’nin en büyük para ödüllü yarışması “Ucunda 1 Milyon Var”, 19 Eylül Cumartesi ve 20 Eylül Pazar akşamları saat 22:00’de Star TV’de yayınlanıyor. Ekranların canlı yayınlanan tek yarışması olan “Ucunda 1 Milyon Var”da, halkın arasından seçilen yarışmacılar kaderlerini yine halkın gözü önünde belirliyor.

Genel kültürüne ve önsezilerine güvenen, biraz müzik kulağı, biraz da konuştuğu dile hâkimiyeti olan herkes “Ucunda 1 Milyon Var”a yarışmacı olarak katılabiliyor. Üçer kişilik iki grubun büyük ödül için birbiriyle kıyasıya mücadele ettiği yarışmada heyecanına yenilmeyen, dikkatini dağıtmayan ve hep eksiksiz bilindiği düşünülen şeyleri istenince bir çırpıda sayabilen grup 1 milyon TL için yarışmaya hak kazanıyor. Büyük ödülü kazanmak için de final çemberini başarıyla tamamlamak gerekiyor. Yanlış cevap verenler ise yüz bin, on bin veya bin liralık para ödülü kazanarak yarışmadan ayrılıyor.

“Ucunda 1 Milyon Var” ayrıca, Türkiye’nin dört bir yanındaki Star TV izleyicilerine canlı yayına telefonla bağlanma ve yarışmacı olma imkânı da sunuyor. Yarışmaya telefonla katılan kişiler ise araba, LCD televizyon ve cep telefonu gibi ödülleri kazanma şansı buluyor.

Künye :

Sunan: Beyazıt Öztürk

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen