Per. Nis 25th, 2024

Yaprak Dökümü

Tarih: 2009-10-28 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Cem son yolculuğuna uğurlanıyor

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar,

Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Cem’i son yolculuğuna uğurlamak için herkes bir araya geliyor.

Cem, arkasında hiç dinmeyecek bir acı bırakarak hayata veda etmiştir. Cem’in ani ölümü, herkesi derinden sarsarken, Ferhunde ve Ceyda kendi içlerinde bir hesaplaşmaya girerler.

Cem’i son yolculuğuna uğurlamak için herkes bir araya gelir. Büyük bir acının etrafında Ali Rıza Bey ve ailesi yeniden kenetlenirken; Leyla da geçmişte yaşananları bir kenara bırakarak cenazeye katılır.

Cem’in yokluğuyla baş başa kalan Necla’yı yeni hayatında türlü zorluklar ve mücadeleler beklemektedir.

Şevket, yaşanan acıların ve üzüntülerin ardındaki kişinin Ferhunde olduğunu anlar. Artık intikam zamanı gelmiştir. Şevket sabırla intikamını almak için harekete geçer.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen : Mesude Eraslan
Eser : Reşat Nuri Güntekin
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Müzik : Toygar Işıklı
Oyuncular : Halil Ergün (Ali Rıza), Güven Hokna (Hayriye), Bennu Yıldırımlar (Fikret), Deniz Çakır (Ferhunde), Hasan Küçükçetin (Şevket), Gökçe Bahadır(Leyla), Fahriye Evcen (Necla),Güler Ökten (Cevriye),Ahmet Saraçoğlu (Tahsin), Perihan Savaş (Nurdan), Mustafa Avkıran (Mithat), Kıvaç Kasabalı (Cem), Eren Balkan (Gülşen), Yusuf Atala (Kahveci Ahmet), Seda Demir (Sedef), Şebnem Ceceli (Ayşe), Nezih Tuncay (Kemal),Selma Özkanlı (Suzan), Uğur Kıvılcım (Nuniş), Başak Sayan (Ceyda), Bülent Fil (Yaman), Selçuk Gülmeriç (Konsolos), Arda Esen (Serdar), Mustafa Orbay Avcı (Caner), Neslihan Atagül (Deniz), Berk Boğaç Akgüneş (Mehmet), Bedia Ener (Neyyir) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen