Cum. Nis 26th, 2024

Ankaragücü’nün İngiliz forvet oyuncusu Darius Vassell, FIFA’ya başvurdu.

İngiliz futbolcunun menajeri Ayhan Yeşilbaş, Vassell’in Ankaragücü’nden maaşını alamadığını belirterek, “Vassell’i sezon başında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un istemesine rağmen biz Ankaragücü’ne getirdik.

Amacımız Hikmet Hoca’ya bir jest yapmaktı. Bunun için İngiltere’de geniş bir çalışma yaptık ve bu transferi gerçekleştirdik. Bize, ‘getiremezler’ dediler ancak biz bunu başardık. Şimdi ise maaşını alamıyor” dedi.

Dört aydır maaşını alamadığı için Vassell’in moralinin bozuk olduğunu ifade eden Ayhan Yeşilbaş, “Buraya iyi vaatlerle ve umutlarla geldi. Daha önce İngiltere Milli Takımı’nda oynayan Vassell, maaşını alamayınca üzülüyor.

Yabancı oyuncularda olduğu gibi aybaşlarında paraları bankalarına yatıyor. Ancak burada aylardır alınamıyor. Bu da oyuncumuzun moralini bozuyor” diye konuştu.

Vassell’in ve kendilerinin menajerlik paylarını almak için FIFA’ya başvurduklarını söyleyen Yeşilbaş, “Ankaragücülü yöneticiler alacaklarımız konusunda bizi haklı görüyorlar. Ancak biz FIFA’ya belgeleri verdik ve bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

By