Paz. Nis 28th, 2024

Beşiktaş-Fenerbahçe Derbi Özel

Tarih: 2009-11-21 TV : NTV Saat: 19:00Tür:Spor Programı

Derbi heyecanı NTV ve NTV Spor’da
“BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE
DERBİ ÖZEL”

Cumartesi 13:10, 15:10, 17:10, 19:00 ve 21:50 –Canlı-

Pazar günü derbi heyecanı ekranı sarıyor. Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin o büyük heyecanını yansıtmak için gün boyu NTV ve NTV Spor, İnönü stadında olacak.

TARAFTAR GÖZÜYLE DERBİ
NTV Spor’da Bağış Erten ve Banu Yelkovan’ın sunduğu “Yenilsen de Yensen de Derbi Özel” programı 13:10 başlayacak ve iki takımın taraftarlarının yanısıra Fenerbahçeli yazar Feryal Pere ve Beşiktaş aşığı Cem Dizdar da konuk olacak.

Ersin Düzen ve Mustafa Doğan konuklarıyla birlikte saat 15:10’da “Derbi Özel” programında iki takım için de büyük önem taşıyan maçı konuşacak.

ERCAN TANER VE SERGEN YALÇIN İLE DERBİ
NTV’deki “Derbi Özel” programı ise saat 17:10’da başlayacak ve bu kez Ercan Taner ile Sergen Yalçın ekranda olacak. Program NTV Spor’dan da yayınlanacak.

%100 FUTBOL, MAÇIN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA EKRANDA
Maçtan bir saat once 19:00’da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, “100 Futbol”da derbiyi değerlendirecek. Takımların açıklanan ilk 11’lerini ve oyuncu özelliklerine göre hangi taktikle oynayabileceklerini ele alacak.

Maçın hemen ardından 21:50’de yine “%100 Futbol” müthiş derbiyi analiz edecek. Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen karşılaşmanın sonucunu belirleyen etkenleri, takımların oyun planlarını, dikkat çekenleri, hayal kırıklığı yaratanları programda tartışacak, karşılaşmanın özet görüntüleri eşliğinde teknik ve takdik analizi yapacak.

Ayrıca programda futbol ve teknik adamlar ile yapılan özel röportajlar ve staddaki son gelişmeler de canlı bağlantılarla aktarılacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen