Per. May 2nd, 2024

Günlerin Getirdiği

Tarih: 2009-11-04 TV : NTV Saat: 20:00Tür:Tartışma

“GÜNLERİN GETİRDİĞİ”

GDO mu, Şaka mı?

Mirgün Cabas, haftanın en ilginç gündem maddelerini kenara ayırıyor Hakkı Devrim’le birlikte muhataplarını bulup onlarla konuşuyor. Bu haftanın ilk GDO tartışması ele alınacak, ardından “Televizyonlarda şakanın dozu ne olmalı?” sorusuna TRT’de tartışmalara neden şaka programının sunucusu Gökhan Yılkılkan ve yapımcı Murat Toktamışoğlu ile şakacı Çetin Çiftçioğlu canlı yayında yanıt verecek…

GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLER ZARARLI MI DEĞİL Mİ?

Genetiği Değiştirilmiş Ürünler’e (GDO) karşı çıkan Prof.Dr. Kenan Demirkol ve bu tür ürünlerin gerekliliğine inanan, zararlarının ispatlanmadığını iddia eden Prof. Dr Selim Çetiner programın konuğu olacaklar. Ayrıca çarşı – pazarda yapılan özel röportajlarla da halkın görüşleri ekrana taşınacak.

ŞAKANIN DOZU

Programın ikinci konusu ise TRT’de yayımlanan “Bir Zahmet” adlı şaka programıyla birlikte yeniden tartışılan “Televizyonlarda şakanın dozu ne olmalı?” sorusu na yanıt aranacak. “Bir Zahmet” programının bir bölümünde 18-20 yaşlarında bir genç programın sunucusu tarafından dakikalarca aşağılanmış ve karşılığında da 2500 lira kazanmıştı.

“Bir Zahmet” programının yapımcısı Murat Toktamışoğlu, sunucusu Gökhan Yıkılkan ve şaka programların deneyimli ismi Çetin Çiftçioğlu programın konuğu..

Künye :

Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen