Cts. Nis 27th, 2024

Nefes

Tarih: 2009-11-03 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Nefes, İzleme İmkanı Olamayanlar İçin, Nefes Kesen Bölümleriyle Yeniden ATV Ekranlarında…

Nefes (Özel Bölüm)

Küçük bir kızken, annesi Mehveş’i babasının müvekkili ve aile dostları olan Yahya ile sevişirken gören Nefes, müzik yaşamının en büyük dönüm noktası olan konser sonrasında babasını kaybeder. O, artık annesi ve onun yeni ailesinden intikam almak için yaşayacaktır. Annesiyle birlikte oturmaya karar vermesi, intikam planının bir parçasıdır.

Evdeki tüm erkeklerin ilgisini üzerine çeken Nefes, annesinin yakın ilgisine rağmen onunla her geçen gün daha da uzaklaşmakta ve içindeki intikam ateşi her geçen gün artmaktadır.

Bu arada Nefes’in Amerika’dan dönen halası Çimen, bir çiftlikte yaşamaya karar verir. Nefes halasına aradığı gibi bir çiftlik bulabilmek için Ali Ziya Bey ve Ateş’ten yardım ister. Ateş ve Nefes, Ali Ziya Beyin bütün aileyi davet ettiği çiftlik yemeğinden sonra gece göl kenarında buluşur. Bu aileyle yaşamayı intikam arzusuyla kabul eden Nefes, ilk kez kontrol edemediği duygularla mücadele etmektedir. Ancak Ateş’in ailesiyle ilgili ihtarıyla sarsılır. Çiftliği öfkeli bir şekilde terk eder.

Ertesi sabah tüm aile, Nefes’in neden gitmiş olabileceği ile ilgili senaryolar üretir. Bütün gözler, gecenin sonuna dek Nefes’le birlikte kalan tek kişide, Ateş’tedir.Ateş’le aşk-nefret sınırında yürümeye başlayan Nefes, duygularını Uygar’a itiraf eder.Hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.

Künye :

Yeni Bölüm

YAPIMCI : Süreç Film (Ali Gündoğdu/İnci Kırhan Gündoğdu)
YÖNETMEN : Ümmü Burhan
SENARYO : Gamze Özer
MÜZİK : Günay Uysal
OYNAYANLAR : Naz Elmas (Nefes), Uğur Polat (Yahya Türkoğlu), Jülide Kural (Mehveş Türkoğlu), Sinan Tuzcu (Göksenin Türkoğlu), Onur Saylak (Ateş Türkoğlu), Engin Şenkan (Ali Ziya Türkoğlu) , Çolpan İlhan (Mefaret Hanım), Burak Sarımola (Devrim), Mehmet Mincinöz (Deniz Türkoğlu) , Orhan Şimşek (Uygar) , Adalet Çimen (Yeşim), Ebru Aykaç (Çimen Hanım), Burak Tandoğan (Yaman), Elvin Beşikçioğlu (Filiz), Asuman Çakır (Fahriye), İbrahim Gündoğan (İhsan), Merve Altınkaya (Eylem)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen