Paz. May 5th, 2024

Haneler

Tarih: 2009-11-06 TV : KANAL D Saat: 22:45Tür:Yerli Komedi

Yaban ve Pınar iyileşiyor

Yaban ve Pınar’ın sığındığı zengin evin sahibi Tunç çıkıyor. Tunç, yürüyemediği için Yaban’la, göremediği için de Pınar’la alay ediyor. Ancak bir mucize gerçekleşiyor ve Yaban ile Pınar iyileşiyor.

Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Ahmet Saraçoğlu, Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Murat Akkoyunlu, Bihter Dinçel, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu,

Gülden Güney, Buket Yanmaz Kubilay, Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler” bu hafta yine kahkaha dolu, yepyeni skeçlerle ekrana geliyor.

Yaban ve Pınar ev sahibinin Tunç çıkması ile şaşkına dönerler. Tunç ise her ikisinin de sakat olmasını fırsat bilir ve onlarla alay eder. Ama bir anda gerçekleşen bir mucize ile hem Yaban, hem de Pınar sağlıklarına kavuşurlar. Yaban için artık intikam alma zamanıdır.

Kaynanalı Bir Hane’de ise, kardeşi yüzünden evine haciz gelen adam annesinden yardım istiyor. Kaynananın parayı vermek için tek şartı ise karısından boşanması oluyor.

Kutuphane’de ünlü bir ses sanatçı ile oyuncu sevgilisi gözlerden uzak tatil yapmak için Kuzey Kutbu’na gidiyorlar. Ancak orada da paparaziler peşlerini bırakmıyor.

Sarışın Bir Hane’de ise, Esra ve Ceyda kız kardeşler ti’ye alınıyor.

Gerçeği Arayan Bir Hane, Dırdırhane, Ağlak Bir Hane, Kız İsteyen Bir Hane de bu bölümün en komik, en eğlenceli skeçlerinden. Sakın kaçırmayın.

Künye :

Senaryo:Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı ,Sevda Fırat Ak,Yaşar Arak Yönetmen:Elif A. Durmaz Başrol Oyuncuları:Ahmet Saraçoğlu, Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Murat Akkoyunlu, Bihter Dinçel, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Buket Yanmaz Kubilay, Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar,Onur Özcan

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen