Cts. Nis 27th, 2024

Papatyam

Tarih: 2009-11-17 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“Papatyam”
“ iki yalnız bir yastıkta”

Yapım MinT / Birol Güven yapımcılığında, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de!
Yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesi… Televizyonda evlenmek kolay peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edecekler?

35. Bölüm Özet:
Necati’nin başı dertte!
Evdeki hizmetçi kadınla baş başayken Feride’ye yakalanan ve yanlış anlaşılan Necati, Feride’yi ikna edemez ve terk edilir. Necati affedilmenin yollarını ararken Feride de boşanma işlemlerini başlatmıştır.
Gülşen evde bir hizmetçi olması fikrini çok sevmiştir. Her türlü işi ona yaptırır fakat bir süre sonra hizmetçiyi ve Lütfü’yü rüyalarında görmeye başlar.
Özge ve Seyfo ise nükleer enerji karşıtı eyleme katılırlar fakat dönüşte bileklerinden kelepçelidirler. Bir süre birlikte dolaşmak zorunda kalan ikilinin en büyük korkusu ise Özge’nin abisidir.
Boşanmanın eşiğindeki Necati ise her zamanki gibi kendini affettirmenin yolunu bulur. Bu duygusal anları sakın kaçırmayın.

Link: Ept 2

Link: Ept 3

Link: Ept 4

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen