Cts. Nis 27th, 2024

Skandal!

By

Kas 1, 2009

FB TV’de inanılmaz bir olaya imza atıldı…
‘Müzik Molası’ programının yapımcısı Metin Özülkü ile Ercan Saatçi, F.Bahçe’nin G.Saray’ı yenmesini ağza alınmayacak şekilde küfürlerle yorumladı. Saatçi’nin küfürlü sözlerine Özülkü de eşlik etti.

Gerçekten de inanılır gibi değil… Fenerbahçe TV’de büyük bir skandalın altına imza atıldı. ‘MüzikMolası’ adlı programı sunanMetin Özülkü’yle misafir ettiği Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi arasında gerçekleşen küfürlü konuşmalar infiale sebep oldu. Hem sanatçı kişiliğiyle hem de Fenerbahçe Kongre Üyesi olmasıyla tanınan Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Genel Koordinatörü Ercan Saatçi, programda konuyu Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı yenmesine getirdi ve ekledi; “Nasıl s….k G.Saray’ı”. Programın yapımcısı Özülkü de “A…a k….k G.Saray’ın” sözleriyle Saatçi’ye destek verircesine benzer ifadeler kullanınca arkadan kahkaha sesleri yükselmeye başladı. Banttan yayınlanan bu program, küfürlü bölümleri kesilerek yayınlandı. Ancak son Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından her nedense bu görüntüler birileri tarafından medyaya sızdırılınca G.Saray camiasında infial yaşandı. Bu arada, konuşmaların son derbimaçla ilgili olmadığı, daha önceki bir F.Bahçe-G.Saray karşılaşmasının ardından yapıldığı ifade edildi.

-TARAFTARLAR PATLADI-

Sarı-Kırmızılılar’da yönetim kanadı sessizliğini korurken, Cimbom’un taraftar siteleri olaya öfke yağdırıyor. ultrAslan, Webaslan ve diğer G.Saray sitelerindeki taraftar forumlarında Ercan Saatçi ve Metin Özülkü ile ilgili ağır ifadeler kullanılırken, olayların daha da büyümesinden endişe duyuluyor.

İstifası isteniyor
Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Ercan Saatçi’nin Hürriyet gazetesindeki yazılarında G.Saray’ı küçümseyici ve hakarete varan şekilde eleştirdiğine dikkat çekerek tepkilerini iyice artırdı. Önceki gün de ortaya bu olayın çıkmasının ardından, ultrAslanlar Saatçi’yi ve çalıştığı gazeteyi mail yağmuruna tutarak istifasını istedi.

ultrAslanlar: Haddini bil…
Ercan Saatçi ile Metin Özülkü arasındaki diyalog, gündeme bomba gibi düştü. ultrAslanlar, ‘Haddini bil’ başlıklı bir mesaj yayınladı. İşte mesajın içeriği: Fenerbahçe TV’de yayınlanan programda, Ercan Saatçi’yle Metin Özülkü sözü derbiye getirdi. Bu yüz kızartıcı durumun ardından, Hürriyet gazetesi ve Fenerbahçe TV bakalım bu kişilere işlerinde çalışmak için fırsat verecek mi?

By