Paz. Nis 28th, 2024

Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanından eli boş döndü

Turkcell Süper Lig’in 13.hafta maçında üst sıraları hedefleyen Trabzonspor, son dakika golleriyle bir çok maçta galibiyeti kaçıran Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.

İlk yarıya iki takımda kontrollü başlarken pozisyonları bulan Trabzonspor oldu. 26. dakikada Umut, Kasımpaşa defansının hatasından yararlanarak çaldığı topta ceza sahasında yerde kaldı ve hakem Selçuk Dereli tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Colman şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor deplasmanda 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra toparlanan Kasımpaşa, Trabzonspor’un üstüne gelmeye başladı. 32. dakikada Emre Toraman’ın şutunda defansa çarpan top kaleci Tony Sylva’yı yanıltarak ağlara gitti. Bu golden sonra iki takımında atakları sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kasımpaşa 50. dakikada Murat Erdoğan’ın defansa çarpıp ağlara giden golüyle 2-1 öne geçti. Skor avantajını kaybettikten sonra rakibinin üstüne giden Trabzonspor yakaladığı pozisyonları bir türlü değerlendiremedi ve 75. dakikada hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Moritz’in ayağından yediği golle 3-1 geriye düştü. 2 farkla öne geçtikten sonra iyice geriye yaslanan Kasımpaşa, Trabzonspor’u kendi sahasında kabul etti. Trabzonspor’un atakları sonuç vermeyince Kasımpaşa sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 12’ye çıkartırken Trabzonspor 18 puanda kaldı ve geçen hafta olduğu gibi bu hafta da sahadan boynu bükük ayrıldı.

KASIMPAŞA: 3 – TRABZONSPOR: 1

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Selçuk Dereli, Asım Yusuf Öz, Mustafa Sönmez
Kasımpaşa: Tolga, Ali (Dk. 26 Keller), Barış, Koray, Ergün, Yekta, Emre, Moritz, Murat Erdoğan (Dk. 77 Murat Akın), Gökhan (Dk. 71 Sedat), Cenk
Trabzonspor: Sylva, Tayfun (Dk. 72 Ahmet), Song, Egemen, Ferhat, Colman, Ceyhun, Selçuk, Gabric (Dk. 63 Serkan), Umut (Dk. 46 Alanzinho), Gökhan
Goller: Dk. 26 Colman (Penaltıdan) (Trabzonspor), Dk. 32 Emre, Dk. 50 Murat Erdoğan, Dk. 75 Moritz (Kasımpaşa)
Sarı Kartlar: Dk. 2 Colman (Trabzonspor), Dk. 25 Murat Erdoğan, Dk. 29 Moritz, Dk. 48 Emre, Dk. 73 Tolga (Kasımpaşa)

By