Paz. Nis 28th, 2024

Galatasaray, Manisaspor karşısında aradığını bulamadı.

Turkcell Süper Lig’de Galatasaray evinde Manisaspor ile 1-1berabere kaldı.

Turkcell Süper Lig’de liderlik mücadelesi veren Galatasaray evinde Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı ve liderlik fırsatını kaçırdı. Maçın ilk yarısına oldukça hızlı başlayan Galatasaray girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Ancak 38. dakikada defansın arkasına sarkan Kewell kalecinin sağından topu filelere göndererek Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya da çok iyi başlayan Galatasaray sahanın her bölgesinde rakibinden üstün bir futbol oynadı. Maç içinde mükemmel pas koordinasyonları yapan sarı kırmızılı ekip taraftarının da desteğiyle iyice havaya girdi. Ancak tempoyu iyice düşüren Galatasaray karşısında, Manisaspor daha sık atağa çıkmaya başladı. Nitekim de 82. dakikada korner atışında Simpson’ın golüyle durumu 1-1’e getirdi. Daha sonra iki takımında atakları sonuç vermeyince maç 1-1 sona erdi.

Galatasaray aldığı bu beraberlikle liderlik fırsatını kaçırdı ve 29 puanla 2. sırada kaldı. Manisaspor ise puanını 14’e yükseltti.

GALATASARAY: 1 – MANİSASPOR: 1
Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak
Galatasaray: Franco, Sabri, Gökhan, Servet, Hakan (Dk. 78 Uğur), Mehmet Topal, Mustafa, Ayhan (Dk. 60 Linderoth), Elano (Dk. 71 Keita), Kewell, Nonda
Manisaspor: İlker, Güven, Kalabane, Burak Özsaraç, Eren, Mehmet Nas, Yiğit (Dk. 79 Mehmet Güven), Nizamettin (Dk. 80 Ferhat), Simpson (Dk. 85 Kemal), Ergin, Yaser
Goller: Dk. 38 Kewell (Galatasaray), Dk. 82 Simpson (Manisaspor)
Sarı kartlar: Dk. 88 Eren (Manisaspor), Gökhan (Maç bittikten sonra) (Galatasaray)

By