Per. Nis 25th, 2024

Canım Ailem

Tarih: 2009-12-15 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“Canım Ailem” en eğlenceli bölümlerinden biriyle geliyor!
Mert Can sünnet oluyor…

Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,
senaryosunu Selin Tunç’un yazdığı, başrollerini ise Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola
ve Şebnem Bozoklu’nun paylaştığı “CANIM AİLEM” yepyeni bölümü ile
15 Aralık Salı akşamı atv’de!

CANIM AİLEM
(Yeni Bölüm)
41. Bölüm Özeti:
Mert Can’ın hastalığı yüzünden hemen sünnet olması gerekmektedir. Samim, yeğeni için anlı şanlı bir sünnet düğünü yapmaya karar verir. Bütün aile düğün hazırlıkları için seferber olur, Eyüp Sultan’ın yolu tutulur. Ama sünnet heyecanıyla başlayan gün, Feride’nin Mert Can’a sünnet konusunda yaptığı detaylı açıklama yüzünden karışır!
Bu arada Seyhan, Ali’nin gerçekten Ceylan’ın annesini kurtarmak için hastaneye gittiğini öğrenir. Hatasını anlar. Bu kez geri adım atmanın yollarını aramaya başlar.
Diğer yandan Samim ve Meliha’nın yeniden yakınlaştığını gören Şehnaz, otelde sorunlar çıkarmaya başlar. Samim ve Şehnaz arasında ipler kopma noktasına gelir.
Sünnet düğününe davetli davetsiz herkes katılır. Mert Can hediyelere boğulurken, hediye konusunda Aziz son noktayı koyacaktır. Sünnete Cabbar Ağa’nın aracılığıyla Mustafa Keser de şarkılarıyla renk katar…

Divx Dizi izle

Künye :

Yapım : TMC
Yapımcı : Erol Avcı
Senaryo : Selin Tunç
Yönetmen : Sadullah Celen
Genel Koordinatör : Güzide Balcı
Oyuncular : Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Funda Eryiğit, Sezgi Mengi, Deniz Denker, Alpay Şayhan, Hikmet Körmükçü, Candan Sabuncu, Sevtap Özaltun, Nejat Birecik, Haldun Boysan, Ayçe Abana, Bekir Çiçekdemir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen