Cum. Nis 26th, 2024


Kahramanlar

Tarih: 2010-01-25 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
Kahramanlar
8.BÖLÜM
“Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “Kahramanlar” bunu hep yapıyor.”

Yavuz’un yıllar önce çözdüğü bir cinayetin zanlısının masum olduğu ortaya çıkar. Yavuz hata yapmış olmaktan dolayı vicdan azabı yaşar. İstifa etmeye kalkar. Serkan ve Ayşe durumu çözmek için, Yavuz’dan kendilerine bir şans tanımasını isterler. Adamın hapisten çıkışıyla beraber kendilerini affettirmek için her yolu denerler. Ama adam Yavuz’u suçlamaktan vazgeçmez. Adam eski karısıyla barışmaya çalışmaktadır. Serkan ve Ayşe ikiliyi birleştirmeye çalışır. Bir yandan da adam hakkındaki gerçekler ortaya çıkmaya başlar.
Yiğit’in uzaktan bir akrabasının oğlu ziyarete gelir. Kendisinin evlatlık olduğunu iddia eder. Çocuğun ailesi durumu inkar eder. Oğlan, zengin bir ailenin kayıp oğlu olduğundan şüpheleniyor. Ama aile çocuklarının aslında kayıp değil, ölü olduğunu itiraf eder. Oğlanın ailesi sonunda gerçeği açıklar. Çocuğu bir kadından almışlardır. Yiğit ve Mete kadına ulaşır. Oğlanın kaybolmasının ardından sırlarla dolu bir intikam hikayesi çıkar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen