Cum. Nis 26th, 2024

Kapalı Çarşı

Tarih: 2010-01-29 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Engin Altan Düzyatan
“Kapalıçarşı” ekibine katılıyor!
“Kapalıçarşı” yeni gününde, yeni bölümümüyle geliyor.

“Kapalıçarşı”, hayat gibi neşe, sevinç, keder dolu yeni bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI
(Yeni Bölüm)
16. Bölüm Özeti:
Cemal’in ani ölümüyle herkes sarsılmıştır. Diyar tam bulduğu anda sevdiğini kaybetmenin acısıyla nasıl başa çıkacağını bilemez. Sadece içinden geleni yapar ve sık sık ortadan kaybolur.
Timur’un işlerinin kötü gittiği haberi, Ziya’ya ulaşır. Bir oğlunu kaybeden Ziya için şimdi hayattaki oğluyla hesaplaşma vaktidir.
Öte yandan Mustafa, dernek başkanı olma fikrine iyice ısınmıştır. Kapalıçarşı geleneğinden gelen ve bu yeni tüccara karşı olanlar ise kendilerini temsil edecek bir aday arayışındadır.
Arda, Cemal’in başladığı işi tamamlamak üzere yola çıkar. Hiç tanışamadığı kardeşini bulmaya kararlıdır. Sonunda izini bulur. Ama şimdi ne yapacaklardır? Henüz buna karar veremeden hep beraber epeyce gürültülü bir olayın içine düşerler.
Bu arada başka bir kardeş Kapalıçarşı’ya sürgüne gönderilmiştir. Kendisinden önce reklamı gelen bu yakışıklı, ortalığı biraz karıştıracaktır.
Mahmut ise vakit varken sevdiğini söylemeye kararlıdır. Ve Seher için bir sürpriz hazırlar. Ama başlarına geleceklerden habersizdir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen