Cum. Nis 26th, 2024

Papatyam

Tarih: 2010-01-26 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“Papatyam”
“ iki yalnız bir yastıkta”
Yapım MinT / Birol Güven yapımcılığında, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de!
Yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesi… Televizyonda evlenmek kolay peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edecekler?
44. Bölüm Özet:
Necati Usta’nın kasap dükkânı, kaçak at eti satılıyor ihbarı üzerine zabıtalar tarafından denetlenir ve dükkan kapatılır. Bu sırada liseyi dışarıdan bitirmeye çalışan Seyfo balıkçı dükkânında ders çalışmaktadır. Balıkçı İrfan işini aksatıyor diye Seyfo’yu işten atar. Necati bu haksızlığa karşı çıkmak için Seyfo’yu yanına alır. Fakat Seyfo geldikten hemen sonra kasap dükkanı mühürlenmiştir. Lütfü kasabı kapattıranın Manav Nurettin veya Balıkçı İrfan olabileceğini iddia etmektedir. Dükkanın mühürlenmesiyle birlikte stresli günler yaşayan Lütfü, bir de ödemesi gereken senedin baskısıyla kalp krizi geçirir.
Bakalım Necati Usta üzerine atılan bu lekeden kurtulup, dükkânı kapattıran iftiracıyı bulabilecek mi?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen